Rytmusa očarili bojové športy: Trénuje so šampiónom Attilom Véghom!

Rapera bojové športy dostali natoľko, že okrem toho, že trénuje, šíri navyše aj dobré meno MMA (Zmiešané bojové umenia).

Raper Patrik Rytmus Vrbovský prepadol bojovým športom. Očarili ho natoľko, že trénuje so šampiónom organizácie Bellator Attilom Véghom a tvrdo na sebe pracuje.

Raper Rytmus sa rozhodol pre zmenu. Okrem toho, že už roky žije zdravo a dbá o svoj životný štýl, sa začal aj pravidelne venovať bojovým športom. Nášho najúspešnejšieho rapera pritom netrénuje nik iný ako svetový šampión Attila Végh, ktorý Rytmusa rozhodne nešetrí. Raper tak dáva pravidelne svojmu telu zabrať.

​Attila Végh je najväčšou osobnosťou slovenského a českého MMA, čiže zmiešaných bojových umení. MMA nazývajú aj športom tvrdých mužov či najtvrdším športom na svete. Nie je teda ničím výnimočným, že sa v ňom využívajú najefektívnejšie techniky rôznych bojových umení i štýlov. Attila Végh je svetovým šampiónom. Na konte má hneď niekoľko výhier. Napríklad ako jediný Slovák sa stal víťazom zámorského turnaja MMA organizácie Bellator.

Celú epizódu Magazínu Oktagon, si môžete pozrieť aj v našom archíve, Posledný diel bol naozaj výnimočný.