Kim Kardashian chce ďalšie dieťa: Tehotná byť ale nechce, radšej si bábätko kúpi!

So svojím manželom Kanye Westom si na tretie dieťa najali náhradnú matku.

​Kim Kardashian je hrdou mamou štvorročnej dcéry North a ročného syna Sainta. Chcela by však ďalšie dieťa, no do tehotenstva sa nehrnie. Preto sa s manželom Kanye Westom dohodli, že tretieho potomka im vynosí náhradná matka. Lacné to ale vôbec nebude, zaplatia za to bezmála stotisíc eur.

Dôvodom, prečo sa rozhodli pre tretie dieťa formou náhradnej matky nie je to, že by si americká kráska nechcela zničiť svoju plastikami upravenú figúru, ale podľa lekárov trpí takzvaným "placenta accreta" syndrómom, čo znamená, že má placentu nadmerne vrastenú do deložnej steny. Tento stav môže Kim spôsobiť problémy počas tehotenstva, no kritický môže byť aj samotný pôrod, ktorý by mohol ohroziť ako život matky, tak dieťaťa.

Manželia sa preto rozhodli, že "stavia" na náhradnú matku. Agentúre, ktorá sprostredkuje "správnu ženu", zaplatia vyše 60 000 eur. Vybraná matka potom v desiatich mesačných splátkach za svoje "služby" dostane necelých 40 000 eur. Ak sa ujme viac ako jedno embryo a narodí sa viac detí, cena bude priamo úmerne rásť.

Kardashianky a ich rodinu si môžete pozrieť už dnes o 9:55 hod. na WAU!