Kasting seriály

Mimoriadny záujem o casting do nových relácií TV JOJ!

Čaká nás castingový supervíkend.
TV JOJ a PLUS v minulých dňoch vyhlásili veľký casting do svojich nových programov. Len za necelý týždeň prišlo do televízie viac ako 2000 prihlášok. Záujem o účinkovanie v nových reláciách TV JOJ je mimoriadne veľký, na niektoré novinky sa diváci budú môcť tešiť už tento rok. 
Samotný casting sa uskutoční tento víkend 12. - 13. mája 2012 od 9,00 do 18,00 hod. priamo v TV JOJ na bratislavskej Kolibe. Prihlásiť sa môže každý, bez obmedzenia veku, kto je presvedčený, že má neobjavený talent a chcel by účinkovať v programoch TV JOJ a PLUS. Tento víkend však nepôjde o jediný casting v našom hlavnom meste. V nedeľu 13. mája o 10,00 hod. sa v bratislavskom hoteli Carlton uskutoční prvý slovenský casting do nového ročníka šou Česko Slovensko má talent. Už teraz sa do šou hlásia stovky talentov. Na tohtoročného víťaza čaká opäť skvelá výhra 100 tisíc eur a k tomu neuveriteľná cesta okolo sveta za 80 dní.
TV JOJ a PLUS sú v aktuálnej sezóne najsilnejšie v histórii. Potvrdili to aj v mesiaci apríl, keď dosiahli výrazný medziročný rast a zaznamenali najsilnejší apríl od začiatku svojho vysielania. Oproti predchádzajúcemu roku TV JOJ v apríli posilnila o 2,5% celodenne a o 2,8% v primetime, stanica PLUS bola silnejšia o 1,6% celodenne a takmer 1% v primetime.