JOJka prichádza opäť za vami: V ktorých mestách sa uvidíme tento rok?

Tešíme sa na stretnutie s vami.

Aj tento rok myslíme na vás a chceme sa s vami opäť stretnúť. Pre svojich najvernejších a najlepších fanúšikov vyrážame priamo do konkrétnych miest, aby sme s vami strávili nejaký čas, pofotili sa a hlavne užili si spoločné chvíle. JOJka v meste je už súčasťou našej televízie a vy na nej nemôžete chýbať. Robíme to pre vás!

Jojka v meste je dnes už akousi každoročnou tradíciou televízie JOJ, ktorej cieľom je prísť bližšie k vám - divákom. Naši fanúšikovia sa tak môžu stretnúť a prehodiť pár slov s obľúbenými jojkárskymi tvárami hneď v niekoľkých mestách. Všetko to odštartovalo presne pred deviatimi rokmi v Žiline, kedy sa celá televízia "presťahovala" do centra mesta na Hlinkovo námestie. Bezpochyby najnáročnejšou časťou celej akcie je vždy večerné vysielanie Novín. Na druhej strane najpríjemnejšou aktivitou je stretnutie divákov so svojimi obľúbenými tvárami JOJky zoči-voči.

Tento rok sa vidíme opäť v troch mestách. Jedným z trojice miest je mesto, kde JOJka pred 15. rokmi vznikla - jej rodisko Košice. Ďalším je spomínaná Žilina, kde JOJka vôbec prvýkrát vyštartovala zo štúdií priamo k divákom ešte v roku 2008. Okrem toho sa však vidíme aj v novom meste, a to doslova. Naše tváre si totiž zbalia kufre aj do Nového Mesta nad Váhom, a to hneď na začiatku. 

V týchto mestách bude tohtoročná JOJka v meste, a to vždy v nedeľu:

03. september - Nové Mesto nad Váhom
10. september - Žilina
17. september - Košice

Tešíme sa na vás už 3. septembra v Novom Meste nad Váhom!