Jude Law

Za dobrotu na žobrotu! Slávneho herca okradli utečenci, keď im chcel pomôcť

Čím migranti na Juda Lawa zaútočili?

​Herec Jude Law sa netají tým, že rád pomáha. Nie je to tak dávno, čo navštívil "džungľu v Calais", kde chcel podať pomocnú ruku ohrozeným deťom, ktoré v tábore prebývajú. Keď skončil s nakrúcaním charitatívneho spotu a kamery sa vypli, migranti údajne vzali kamene a zaútočili na hercovu ochranku a okradli ju.

Jude Law zavítal na sever Francúzska, aby nakrútil video, ktorým by svet upozornil na ťažkú situáciu detí bez domova. Do utečeneckého tábora sa ale nevydal sám. Spoločnosť a podporu mu robil herec John Odell a filmový štáb. Jude Law spolu s ďalšími hercami predčítal listy od historických osobností na akcii, ktorú zorganizovala nezisková organizácia Letters Live.

Keď bolo po všetkom a hviezdy filmového plátna nasadli do auta a vydali sa na cestu späť do Británie, ich ochranku napadli a okradli obyvatelia džungle. Útočníci sa údajne správali ako futbaloví hooligans, hádzali kamene a dvom členom tímu dokonca zničili a ukradli telefóny. Herec sa k problému vyjadril. "Sú to nevinné deti, ktoré sú vďaka demolícii tábora v ohrození. Vlády musia spolupracovať, aby odvrátili túto hroziacu humanitárnu krízu," skonštatoval.

Herec Jude Law zahviezdi vo filme Umelá inteligencia dnes o 22:30 hod. na PLUSke! 

Tagy: Jude Law