Vianoce bez reklamy: Tieto skvelé filmy si rozhodne nenechajte ujsť!

Čo sme si pre vás pripravili?

Vianoce už klopú na dvere a každým dňom sú bližšie a bližšie. Sviatky plné pohody, v kruhu rodiny a blízkych, ktorých s radosťou obdarúvame, so sebou prinášajú aj oddych a sladké ničnerobenie. Všetci, ktorí sa majú radi, sa stretávajú nielen za sviatočným stolom, ale aj pri televíznych obrazovkách. Televízia JOJ si preto aj tento rok pripravila výnimočný program, v ktorom nebudú chýbať vianočné klasiky. Tie predsa majú radi veľkí i malí. Navyše na Štedrý deň pôjdu všetky filmy a rozprávky bez reklamy.

Vianočný program sa začne už v utorok 19. decembra, kedy sa môžete tešiť na špeciálnu časť obľúbenej relácie Nikto nie je dokonalý. Vo sviatočnom duchu bude aj streda 20. decembra, nepochybne sa pobavíte na špeciálnej epizóde seriálu Naši. Rodinovci si tiež nenechajú ujsť tie najkrajšie sviatky v roku so všetkým čo k nim patrí. Lujza bude piecť vianočné koláče, jej traja synovia prídu so zoznamom vysnívaných darčekov a Marián sa pri štedrovečernom stole bude snažiť dodržať tradície.

Vo štvrtok 21. decembra sa môžete tiež tešiť na vianočný program. Aj obľúbená relácia Inkognito bude mať svoju sviatočnú epizódu plnú vianočnej atmosféry.

Predvianočný víkend odštartujeme s najznámejšou rozprávkou na svete - Popoluškou. Príbeh chudobného dievčaťa, ktoré sa náhle stane vyvolenou samotného princa, chytí za srdce malých i veľkých. Rozprávkový svet doplní aj animovaná hudobná komédia Na vlásku. Šarmantný zlodej a krásna princezná, ktorej zázračné dlhé vlasy prinášajú samé výhody, zažijú nejedno dobrodružstvo. Avšak občas im pôjde aj o životy, ktoré budú doslova visieť na vlásku. Piatkový večer plný pohody a radosti rozveselí aj obľúbená hudobno-zábavná relácia Všetko čo mám rád, ktorá taktiež príde s vianočnou epizódou, a hneď po nej sa môžete tešiť na sviatočné Super Karaoke plné skvelých hitov.

Deň pred Štedrým dňom sa zabavíte na obyčajnom dievčati, ktoré sa v Monte Carle stane razom princeznou. Určite si nenechajte ujsť komédiu Popoluška v Monte Carle. Večer bude patriť kultovému filmu Vianoc - Sám doma. Kevin a jeho originálny spôsob ako obalamutiť profesionálnych zlodejov je jednoducho snímkom, ktorý už neodmysliteľne k najkrajším sviatkom v roku patrí.

Štedrý deň bude plný toho najvianočnejšieho, čo si len viete predstaviť. Tešiť sa môžete na Snehovú kráľovnú, "O princezně Jasněnce a létajícím ševci", Vianoce s Olafom, Dobu ľadovú, Ľadové kráľovstvo či kultovú rozprávku Tri oriešky pre Popolušku, klasický príbeh, ktorý už dlhé roky patrí medzi najpopulárnejšie vianočné rozprávky. Zasmiať sa tiež môžete na komédii Sám doma 2: Stratený v New Yorku alebo večer zakončiť dokumentárnym filmom IMT Smile a Lúčnica: Made in Slovakia.

Prvý sviatok vianočný nebude opäť chýbať pokračovanie komédie Sám doma 3, tentokrát sa bude snažiť premôcť štvoricu zločincov malý Alex. Večer sa môžete tešiť na kinopremiéru filmovej adaptácie úspešného broadwayského muzikálu - Príbehy z lesov. Muzikál spája rozprávky Popoluška, Červená čiapočka, Rapunzel či Jack a fazuľová stonka do jedného príbehu. Po ňom príde rad na romantiku vo filme Romantický duch Vianoc.

Na Štefana sa môžete pobaviť na kinopremiére vianočnej fantazijnej komédie Krampus, na ktorého je dobré si dávať pozor. Krampus totiž síce prichádza počas najkrajších sviatkov roka, ale darčeky rozhodne nenosí. Práve naopak. Trestá tých, ktorí na Vianoce zanevreli. Krampusa vystrieda komédia Môj dokonalý ex, ktorá rozhodne na záver sviatkov pobaví. Ally totiž bude hľadať toho najlepšieho milenca spomedzi všetkých jej doterajších partnerov. Podarí sa jej ho nájsť?

Utorok 19. december
20:35 Nikto nie je dokonalý - Vianoce

Streda 20. decembra
20:35 Naši - Vianoce u Rodinovcov
22:15 Profesionáli - Mikiho Vianoce

Zdroj: TV JOJ

Štvrtok 21. decembra
20:35 Vianočné Inkognito

Zdroj: TV JOJ

Piatok 22. decembra
15:25 Popoluška
17:00 Na vlásku
20:35 Všetko čo mám rád - Vianoce
22:40 Vianočné Super Karaoke 

Zdroj: TV JOJ
Zdroj: TV JOJ
Zdroj: TV JOJ

Sobota 23. decembra
10:50 Chlpatí kamoši - premiéra
12:40 Správny dres
15:00 Divočina
16:30 Popoluška v Monte Carlo
20:35 Sám doma

Zdroj: TV JOJ
Zdroj: TV JOJ

Nedeľa 24. decembra
07:25 Chlaptí kamoši
08:40 Niko 2
09:50 Tretí princ
11:15 Snehová kráľovná
12:30 Na vlásku
14:00 "O princezně Jasněnce a létajícím ševci"
15:30 Ľadové kráľovstvo: Vianoce s Olafom
15:50 Doba ľadová
17:00 Doba ľadová: Mamutie Vianoce
17:25 Ľadové kráľovstvo
19:00 Tri oriešky pre Popolušku
20:25 Sám doma 2: Stratený v New Yorku
22:20 IMT Smile a Lúčnica: Made in Slovakia

Zdroj: TV JOJ
Zdroj: TV JOJ
Zdroj: TV JOJ
Zdroj: TV JOJ

Pondelok 25. decembra
17:00 Sám doma 3
20:35 Príbehy z lesov - kinopremiéra 
23:20 Romantický duch Vianoc - premiéra

Zdroj: TV JOJ
Zdroj: TV JOJ

Utorok 26. decembra
17:20 Alvin a Chipmankovia
20:35 Krampus - kinopremiéra
22:45 Môj dokonalý ex

Zdroj: TV JOJ
Zdroj: TV JOJ

​S JOJkou sa rozhodne máte na čo tešiť!