Milovaný Channing Tatum, keď mal od sexoša ďaleko: Za mlada by ste oňho neopreli ani bicykel!

Dnes je, chvalabohu, všetko inak.

Kto by nepoznal krásneho Channinga Tatuma, z ktorého sú ženy z celého sveta jednoducho namäkko. Okrem herectva pôsobí Channing aj ako producent, model a tanečník. Prevažná väčšina si však jeho meno spája so snímkou Magic Mike, kde si zahral striptéra. Je tiež známe, že sa spomenutým povolaním živil predtým, než sa dostal k filmu. Napokon práve tieto skúsenosti zúročil aj v spomínanom filme. Úloha cieľavedomého striptéra, ktorý sa nechcel celý život živiť vyzliekaním svojho oblečenia, mu sadla ako uliata a z večera do rána sa z neho stala „áčková“ celebrita. K tomu významne dopomohlo aj telo vyšportované a svalnaté telo s vyrysovanými tehličkami na bruchu. Do scenára komédie sa premietli aj Channingove osobné skúsenosti, keď si v mladosti privyrábal zopár mesiacov ako exotický tanečník.

Na svetlo sveta napokon prenikli videá a fotografie z tohto obdobia a musíme uznať, že talentovaný herec sa za tie roky zmenil na nespoznanie – samozrejme k lepšiemu. Na fotografii síce vidno, že jeho tvár rozhodne stála už vtedy za to, avšak odfarbené vlasy a piercing na obočí mu na kráse príliš nepridávali. A to nehovoríme o nevábnom bielom zadku a vychrtlou postavou, ktorá sa s tou jeho súčasnou ani nedá porovnať. Nuž, všetci sme nejako museli začať.

Channing Tatum vo svojej skutočnej striptérskej kariére Channing Tatum vo svojej skutočnej striptérskej kariére Zdroj: profimedia.sk

Sledujte film Manželský sľub s Chaningom Tatumom v hlavnej úlohe už dnes o 20:35 na PLUSke!