Už poznáme meno víťazky: Ktorá inšpiratívna žena sa stala Podnikateľkou Slovenska?

Víťazke srdečne gratulujeme!

Je rozhodnuté! Osemnásty ročník súťaže Podnikateľka Slovenska má svoju víťazku. Galavečer sa niesol v znamení nielen krásnych, ale najmä úspešných žien, ktoré sa nebáli a vyskúšali podnikať. "Úspešná podnikateľka musí byť cieľavedomá, musí vedieť, čo chce, musí byť inšpiratívna a zdravo sebavedomá," charakterizuje úspešnú podnikateľku riaditeľka súťaže Lucia Veselská. Súťaž Podnikateľka Slovenska mala 12 finalistiek v štyroch základných kategóriách. Najväčší záujem zo štyroch kategórií bol o Začínajúcu podnikateľku, kde sa rozhodlo zabojovať 57 žien, 30 prihlášok dorazilo v kategórii Výnimočná podnikateľka. V sekcii Inovatívna podnikateľka registrovala usporiadajúca agentúra Slovak Business Agency 23 prihlásených, v kategórii Úspešná živnostníčka rovných 40.

Osemnásty ročník súťaže Podnikateľka Slovenska bol ale špeciálny. Udeľovali sa totiž štyri špeciálne ceny, pričom jednou z nich bola aj cena Nadácie TV JOJ. "Je dobré, aby o tejto súťaži vedelo celé Slovensko, aj prostredníctvom našej televízie a aby sa či už tie dámy, ktoré sa zapojili, mohli prezentovať, ale aj poslať inšpiratívne posolstvo iným dámam, aby sa nebáli podnikať, prípadne sa zapojili do ďalšieho ročníka," ozrejmil generálny riaditeľ televízie JOJ Marcel Grega.

Zdroj: Facebook/Úspech pristane každej

​​Osemnásty ročník súťaže Podnikateľka Slovenska vyhrala Oľga Buško, žena, ktorá sa síce narodila na Ukrajine, ale už 20 rokov žije na Slovensku a darí sa jej aj v podnikaní. "Musím sa priznať, že pre mňa je to absolútne, absolútne neočakávané. Samozrejme, že som to chcela, ale nedúfala som v to, takže pre mňa je to šťastie a satisfakcia za odpracované roky," priznáva dojatá víťazka.

Podnikateľkám držíme palce vo svete biznisu a víťazke srdečne gratulujeme!