Živý Ken už zase vystrája! Čo urobil tentokrát?

Pre krásu je ochotný urobiť ozaj čokoľvek!

​Na začiatku sa Rodrigo Alves rozhodol urobiť všetko pre to, aby sa je vzhľad čo najviac priblížil slávnemu nápadníkovi Barbie Kenovi. Podstúpil desiatky plastických operácii a veľakrát už tvrdil, že je konečne spokojný. Avšak každá radosť i spokojnosť trvá zväčša krátko. Inak tomu nebolo ani v prípade "živého Kena", ktorý sa na skrášľovaní stal zrejme závislým. Nebezpečný zákrok, ktorý naposledy podstúpil, si dokonca nechal aj nakrútiť.

Rodrigo, ktorému už nikto inak ako "živý Ken" nepovie, už nevie, ako by na seba upútal pozornosť. Nie je to tak dávno, čo si nechal nastreliť viac platinovo blond vlasov, aby mal správne hustú hrivu. Teraz sa zase rozhodol, že zmení farbu naspäť na tmavú, akú mal pôvodne, na začiatku svojej neuveriteľnej premeny.

To však ani zďaleka nie je všetko! Mladík si totiž pred koncom roka zmyslel, že sa jeho telo začína až veľmi zväčšovať. Dokonca musel pre to, že je veľmi tučný, odpískať aj vianočné večierky. "Moja kostná štruktúra sa zväčšuje a ja som sa rozhodol, že s tým niečo urobím. Nechám si prvý týždeň v januári na klinike v Beverly Hills odstrániť šesť zo svojich rebier," šokoval. "Štyri sú voľné a nemajú žiadnu funkciu ani úžitok, takže sa dajú ľahko odstrániť. A ohľadne tých ďalších dvoch sa snažím presvedčiť lekára, aby to urobil," vysvetlil Brazílčan, ktorý sa kedysi živil ako stevard, dnes je ale skôr modelom a celebritou. Chirurga nakoniec "neukecal", a tak mu musí stačiť, že mu Dr. Kobeng odobral štyri rebrá. Priebeh strašidelnej operácie nechal "živý Ken" aj zdokumentovať a zverejnil ho na svojom Instagrame. "Náš prvý mužský pacient, ktorý si nechal odstrániť rebrá!," radoval sa na sociálnej sieti operatér. Živú verziu Kena dokonca pochválil za to, že bol statočný a tvrdý chlapík. Mladík má ale stále strach, že sa jeho telo vráti do stavu pred operáciou.

Sledujte Plastického chirurga z Beverly Hills už dnes o 23:05 hod. na Pluske!