Šokujúce priznanie: Smithers zo Simpsonovcov je gej!

Čo urobil Homer, keď na to prišiel?

Že je asistent pána Montgomeryho Burnsa do svojho šéfa zamilovaný, vedia diváci a fanúšikovia seriálu Simpsonovci už od samotného začiatku. Lenže Homerovi to trvalo, kým to zistil. Všimol si tiež, že je Smithersova láska k Burnsovi neopätovaná. Rozhodol sa preto nájsť mu partnera.​

Že je Smithers gej, sa mohli fanúšikovia dovtípiť z mnohých narážok už od roku 1989, kedy bola jeho postava ešte černochom. V roku 1997 dokonca Smithers vlepil Burnsovi facku.

Naplno ale bola jeho sexuálna orientácia odhalená o roky neskôr, kedy sa k nej sám priznal. Kým to ale zistil Homer, zas ubehol nejaký ten čas. Keď ale na to prišiel, prejavila sa jeho dobrosrdečnosť naplno. Rozhodol sa u seba doma zorganizovať zoznamovací večierok.

Na ňom je jedným zo Smithersových nápadníkov aj homosexuálny herec George Takei. Smithers pritom nie je jedinou hlavnou postavou seriálu, ktorá sa priznala k láske k rovnakému pohlaviu. Sestra Marge Patty prezradila, že je lesba, ešte v roku 2005.

Epizódu, v ktorej Smithers k svojej orientácii prizná, napísal tvorca Rob LaZebnik pre svojho syna, ktorý je tiež homosexuál. A ako to dopadol Smithers? Na ocot nezostal. Nakoniec sa zapozeral do barmana Julia, ktorý v seriáli vystúpil už niekoľkokrát.

Simpsonovcov môžete vidieť každý pracovný deň o 17:10 hod. na Pluske! 

Tagy: Simpsonovci