Telkáč roka 2017

Telkáč roka 2017: Televízia JOJ má najviac nominácii v histórii!

Kto si odnesie ocenenie Telkáč roka 2017?

Každý z nás má svojich obľúbencov, na ktorých sa v televízii rád pozrie. Či už ide o moderátorov, hercov, redaktorov alebo seriál. Preto portál Telkáč.sk v spolupráci so spravodajským portálom Topky.sk každoročne vyhlasuje televíznu anketu Telkáč roka. Hlasovaním môžu diváci podporiť svoje obľúbené tváre či projekty. Tento rok televízia JOJ značne prevalcovala konkurenciu. Má najviac nominácii v histórii, za čo svojim skalným divákom a fanúšikom srdečne ďakujeme.

V aktuálnej ankete Telkáč roka 2017 môžu fanúšikovia hlasovať v TOP 10 kategóriách:

1. Najobľúbenejší moderátor
2. Najobľúbenejšia moderátorka
3. Najobľúbenejší herec
4. Najobľúbenejšia herečka
5. Najobľúbenejší redaktor/Najobľúbenejšia redaktorka
6. Najobľúbenejší slovenský seriál
7. Najobľúbenejšia spravodajská/publicistická relácia
8. Najobľúbenejší TV program
9. Najobľúbenejší vloger
10. Telkáč roka 2017 - Najobľúbenejšia slovenská televízna stanica roka

Za televíziu JOJ sa do druhého kola dostali v kategórii moderátor Vilo Rozboril, Ján Mečiar, Vlado Voštinár, Milan Junior Zimnýkoval. Spomedzi moderátoriek o hlasy divákov bojujú Adriana Kmotríková, Lucia Barmošová i Lenka Čviriková Hriadelová. Do druhého kola hlasovania tiež postúpili herci i herečky. Spomedzi hercov o hlasy fanúšikov bojujú Michal Hudák, Ján Koleník, Juraj Šoko Tabaček či Marián Miezga a z nežnejšieho pohlavia by sa oceneniu určite potešila Lujza Garajová Schrameková, Petra Polnišová, Táňa Pauhofová, Zuzana Šebová či Zuzana Mauréry. Svojich fanúšikov si získali aj redaktori ako Jozef Kubáni, Juraj Hajdin či Peter Petrus. Skalných fanúšikov majú aj seriály, ktoré vznikli pod taktovkou televízie JOJ. O hlasy divákov bojujú Prázdniny, Naši, 1890 i Za sklom. Televízia JOJ zabodovala aj v kategórii spravodajská relácia. Do druhého kola postúpili Noviny JOJ a Krimi. Svojich stálych divákov majú aj programy, kde o ocenenie za ten najobľúbenejší bojujú V siedmom nebi, Inkognito, Všetko čo mám rád a Moja mama varí lepšie ako tvoja. Ako vloger ohúril Mako SK, ktorého ste len nedávno mohli vidieť v relácii V siedmom nebi. A o ocenenie najlepšia slovenská televízna stanica roka bojuje JOJ a Plus

Vo finále budú spomedzi TOP 5 rozhodovať diváci o absolútnom víťazovi v každej kategórii. Váš hlas môže rozhodnúť už dnes, preto neváhajte a kliknite na vášho obľúbenca. Už teraz vám každý z nominovaných ďakuje za každý jeden hlas! 

Neváhajte, svoj hlas môžete dať už dnes!