Zasmejte sa s Falošnými polišmi: TOP 5 zaujímavostí, ktoré o filme neviete!

O zábavu núdza nebude.

Bola by to dokonalá akčná krimikomédia o dvoch policajtoch a veľkých parťákoch, až na jednu maličkosť: naši hlavní hrdinovia vôbec nie sú policajti. Do služieb zákona sa totiž kamaráti Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálne a to len vďaka tomu, že sa obliekli do policajných kostýmov a vyrazili na párty. Lenže už cestou na žúr rýchlo zistili, že im policajná uniforma ponúka aj iné zaujímavé možnosti. Napríklad trochu pobuzerovať pár ľudí na ulici, zabaviť mladým jointa, dostať zadarmo panáka alebo oveľa úspešnejšie baliť baby. A tak sa vedľa svojho civilného života, v ktorom Justin vyvíja novú počítačovú hru o policajtoch a Ryan sa hlavne fláka, začnú skvele baviť životom falošných policajtov. A sú v tom čím ďalej, tým lepší a lepší. Stačí predsa na eBayi kúpiť vyradené policajné auto a pár ďalších pomôcok, ako je napríklad vysielačka, vďaka ktorej sa dostanú včas k ľuďom, ktorí potrebujú policajnú pomoc. Ale akonáhle sa títo úplne noví "hrdinovia" zamotajú do siete skutočných policajtov, mafiánov a skorumpovaných detektívov, musia dať do hry nielen svoje falošné odznaky. A tak začína veľmi zaujímavá a pre divákov vtipná hra na mačku a myš, ktorá môže našim "policajtom" prerásť cez hlavu... pokiaľ im tá hlava vôbec zostane na krku.

TOP 5 zaujímavostí o filme:

1. V izbe Josie visia plagáty filmov Alien (1979), The Fly (1986) a Planet of the Apes (2001).
2. Pracovným označením filmu bol názov Untitled Luke Greenfield Project.
3. Damon Wayans Jr. vo filme stvárnil Justina Millera, zatiaľčo v seriáli New Girl, v ktorom si Wayans tiež zahral, sa Miller volá jeho parťák, ktorého si zahral Jake M. Johnson.
4. Film sa nakrúcal v Atlante v Georgii.
5. V závere filmu, kedy Ryan skutočne absolvuje policajnú školu, je medzi promovanými spomenutý aj policajt Nicholas Thomas - jeden zo scenáristov filmu.

Zasmejte sa na komédii Falošní poliši už dnes o 20:35 hod. na JOJke!