Dara je Kráľovná (bielych) luxusných tenisiek

Dara Rolins vie čo je štýl a je ochotná doň investovať. Teraz sa rozhodla venovať svoje obľúbené kúsky pre dobrú vec – do Eva Charity Bazaar, kde si ich môžete vydražiť aj vy!

Jimmy Choo a Christian Louboutin, dve super exkluzívne značky, ktoré túži mať v botníku každá žena. Eva Charity Bazaar, online aukcia módnych vychytávok od známych žien, je reálna šanca ako sa k nim dostať za zlomok pôvodnej ceny.

Ambasádorka aktuálneho ročníka Dara Rolins ponúkla do dražby zlaté tenisky Jimmy Choo a nádherné Louboutin-ky s ikonickými zlatými ostňami, obe sa dražia len do 2.6. Stačí kliknúť na www.evacharitybazaar.sk a prihodiť!

Choo je legenda

Jimmy Choo je podľa odborníkov na módu vyjadrením štýlu a luxusu 21. storočia. Prvý obchod s topánkami značka otvorila v Londýne v roku 1996, kde ju svojho času objavila a obľubovala aj princezná Diana. Za pár rokov, čo je značka na trhu, obletela svet a rovnocenne si sadla s módnymi božstvami, ktoré na Olympe štýlu sedia už o nejaký ten rôčik dlhšie. Jimmy Choo bol okrem talentovaného dizajnéra aj šikovný podnikateľ a urobil jeden overený ťah, z ktorého profituje dodnes: dostal svoje produkty na červený koberec. Pochopil, že z tohto najsledovanejšieho prehliadkového móla sveta je už len krôčik k srdciam žien- aj Sloveniek!

Dara miluje červenú podrážku!

Prvé lodičky s ikonickou červenou podrážkou navrhol Louboutin už v roku 1993! Odvtedy sa ich ženy nevedia nabažiť a hviezdy sa o ne idú potrhať. Christian Louboutin vytvoril špeciálnu kolekciu dámskych a pánskych tenisiek s ostňami už v jesennej kolekcii 2009 a neskôr aj v kolekcii na jar a leto 2010. Tenisky sa volajú "Louis" a rovno z nôžky Dary môžu poputovať na tú vašu! Tieto ružové tenisky so štýlovými ostňami zafungujú pokojne aj k šatám. Je to kúsok, ktorý musíte nechať vyznieť.