George Clooney, herec a režisér, USA

Štedré gesto Georga Cloonyeho! Kamarátom rozdal milióny dolárov!

Mať v zozname priateľov Georga Clooneyho sa oplatí.

Hollywoodsky fešák je nielen dobre vyzerajúci, obľúbený herec, pri pohľade na ktorého sa ženám bežne podlamujú kolená, ale aj priateľ s veľkým P. Dokázal to svojím štedrým gestom. Každého zo svojich 14 najlepších priateľov obdaroval kufríkom plným peňazí.

George Clooney má partiu 14 najbližších kamarátov, ktorí si hovoria The Boys. Sú medzi nimi aj známe tváre, napríklad manžel Cindy Crawford Randy Gerber, ktorý celú situáciu, ktorá sa mu prihodila opísal nasledovne: "Raz nás pozval k sebe na večeru. Keď sme prišli do jedálne, na každej stoličke bol čierny kufrík." Všetci prítomní zostali zaskočení. "George povedal: ´Chlapci, ani neviete, ako veľa pre mňa znamenáte. Neskutočne ste mi pomáhali v začiatkoch kariéry, keď som prišiel do Los Angeles, začínal tu od nuly a prespával som u vás na gaučoch. Bez vás by som nemohol byť tam, kde som," pokračoval Gerber. "Dnes vám to chcem aspoň trochu oplatiť. Otvorte si kufríky," požiadal Clooney priateľov. Gerber prezradil, že v každom kufríku bol milión dolárov v dvadsaťdolárových bankovkách. "Boli sme v šoku. George povedal: ´Teraz sa nebudete musieť strachovať so splácaním hypoték alebo škôl pre svoje deti. Mám vás veľmi rád..."

Nevšedná situácia sa stala v septembri 2013, no Gerber ju prezradil len nedávno. Teraz všetko na predávaní cien Amerického filmového inštitútu potvrdila v tiráde na manžela aj jeho polovička Amal. Jej verzia je ale mierne odlišná. "George je bezpochyby jediný človek na svete, ktorý svojim trinástim najlepším kamarátom dal milión dolárov. Musím dodať, že ten štrnásty je stále trochu naštvaný, že nedostal nič," uviedla právnička, ktorá sa pred rokom stala mamou ich dvojičiek Elle a Alexandra.