Problémy v raji? Beckhamovci sa rozvádzajú?!

Manželia dali jasnú odpoveď!

Manželia Victoria a David patria k jedným z mála párov, ktoré sú spolu už roky a slovo rozvod sa im vyhýbal, hoci v Hollywoode či u nás to už nie je ničím výnimočným. V poslednom čase sa ale šírili špekulácie o tom, že jedno z najstabilnejších manželstiev medzi svetovými celebritami je v troskách. Napovedala tomu smutná Victoria a tiež zvláštne rozhodnutie stávkových kancelárií zrušiť stávky na to, kedy sa s manželom Davidom rozvedú. Dvojica ale teraz ukázala, ako je to medzi nimi naozaj.

Aj keď sa zdalo, že slávny pár má problémy, ich posledná spoločná fotografia hovorí o opaku. "Úžasná noc, celá o rodinách a spomienkach. Hlavne Miami! Oslavujeme USA, Mexiko a Kanadu v Svetovom pohári 2026," napísal David Beckham k fotografii, na ktorej je s priateľmi a hneď vedľa neho sedí jeho polovička a nežne sa k nemu túli.

Očividne tak žiadna kríza nehrozí, čo tiež potvrdil aj hovorca páru. "Neexistuje žiadne vyhlásenie, žiadny rozvod, len mnoho tichej pošty a falošných správ zo sociálnych sietí. Celé je to veľmi bizarná a trápna strata času. Tie fámy boli len mnoho s**čiek," povedal. Sami manželia, ktorí sa brali v roku 1999 a majú spolu štyri deti - Brooklyna (19), Romea (15), Cruza (13) a Harper (6) - sa oficiálne nevyjadrili.

Špekulácie o konci ich manželstva sa rozšírili po tom, čo bookmaker Paddy Power pozastavil prebiehajúce stávky na to, kedy sa Victoria s Davidom rozídu, čo pôsobilo akoby už snáď k nejakému rozkolu došlo a stávka tak stratila význam. Pomohla ale aj Victoria, ktorá pred časom na sociálnu sieť zavesila fotku s dcérou Harper a k nej napísala: "Ranné maznanie. Veľa lásky. Milujeme ťa a veľmi nám chýbaš, David." Bývala futbalová hviezda bola ale len na cestách a z domova sa teda neodsťahovala.

Morning cuddles x So much love ?? We love and miss u @davidbeckham ????

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on