Pripravte sa na najväčšiu hudobnú pecku tohto leta: 40 miliónov videní už za pár dní!

Prekoná aj Despacito?

Každé leto prichádza do našich uší množstvo obrovských letných skladieb, z ktorých niektoré sú lepšie a iné zas stačí počuť iba raz. Vždy sa však objavia aj kúsky, ktoré ovládnu celé leto, nedokážeme ich dostať von z hlavy a počujeme ich na každom kroku. Dokonca nielen na Slovensku, ale aj na dovolenke na opačnom konci sveta. Takými boli napríklad skladby ako Cheerleader od speváka menom OMI v roku 2015 či This Is What You Came For od Calvina Harrisa a Rihanny v roku 2016 s vyše dvoma miliardami zhliadnutí na YouTube. Najväčším letným fenoménom sa však minimálne na internete stal megahit Despacito od Luisa Fonsiho a Daddyho Yankeeho.

Hudobné video tejto skladby prekročilo hranicu piatich miliárd zhliadnutí ako vôbec prvé na svete. Chytľavá letná pieseň v španielčine sa navyše stala najsledovanejším videom v histórii YouTube, a to už vlani v auguste. V súčasnosti si tento megahit a youtube-ový fenomén nazbieral za vyše roka neuveriteľných 5,2 miliardy zhliadnutí na tejto platforme. 

Teraz však jeho autor prichádza s ďalším hitom, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou ovládne leto 2018. Opäť ide o skladbu od Luisa Fonsiho! Jeho ďalší chytľavý song sa volá Calypso a za týždeň má na YouTube vyše 40 miliónov videní. Bude sa aj vaše leto niesť v znamení tohto hitu a chytí vás za srdce podobne ako v minulom roku Fonsiho skladba Despacito?

Despacito v šou Všetko čo mám rád: