Exkluzívne FOTO: Martin Madej má s jojkárskou redaktorkou takéhoto rozkošného synčeka!

Máme prvé reakcie štastnej mamičky.

Už sú traja. Nie je to tak dávno, čo na  svetlo sveta prenikli informácie o tom, že spevák a herec Martin Madej tvorí pár s našou redaktorkou Paulínou Ištvancovou. Krátko nato sme sa dozvedeli, že dokonca spolu čakajú aj bábätko. A teraz majú obaja ďalší dôvod na radosť. Len v pondelok totiž prišiel na svet ich milovaný chlapček menom Markus.  Ich najväčšia životná radosť meria 52 cm a váži 3700g.

Martin Madej a Paulína Ištvancová majú takýto krásny prírastok menom Markus Martin Madej a Paulína Ištvancová majú takýto krásny prírastok menom Markus Zdroj: Archiv Paulíny Ištvancovej

A hoci prišiel malý rozskošník na svet o 10 dní neskôr, všetci sú v najlepšom poriadku a tešia sa jeden z druhého. „Cítim sa veľmi dobre. Na malého sme si museli chvíľku počkať, pretože som pár dní prenášala, ale nakoniec všetko dobre dopadlo. Je krásny, zdravý a má výborný hlas. Všetci v nemocnici Ružinov sa o nás krásne starajú,“ prezradila hrdá mamička, pri ktorej stál jej partner Martin Madej v tých najdôležitejších chvíľach a aj jej pomáhal počas celého pôrodu.  „Bol to neskutočný zážitok. Mali sme pri sebe úžasný tím ľudí a sme vďační najmä pánovi doktorovi Jozefovi Zahumenskému, doktorovi Vladimírovi Feriancovi a pôrodnej asistentke Silvii Kostelejovej, ktorí nám poskytli najlepšiu starostlivosť a vypočuli všetky naše prosby. A teraz už sa všetci traja vytešujeme jeden z druhého,“ teší mamička krásneho Markusa, ktorého môžete vidieť aj na fotke. Všetkým trom prajeme v mene celej JOJky len to najlepšie do spoločného rodinného života.

https://www.instagram.com/p/BkNiYfkgidu/?utm_source=ig_embed

Martin Madej spieva Náš malý pes Bobi v relácii Všetko čo mám rád: