Legenda sa po rokoch vracia: Zoznámte sa s úplne novým MacGyverom!

Toto je on.

MacGyver sa po mnohých rokoch vracia. Remake legendárneho seriálu z osemdesiatych rokov (1985-1992) prináša nové príbehy slávneho špecialistu pre extrémne náročné úlohy, Angusa MacGyvera. Pôvodného predstaviteľa Richarda Deana Andersona vystriedal mladý Lucas Till.

Pôvodný MacGyver v podaní Richarda Deana Andersona Pôvodný MacGyver v podaní Richarda Deana Andersona Zdroj: Profimedia.sk

​James Wan, režisér snímkov Saw alebo Rýchlo a zbesilo 7, sa niekoľko rokov snažil dostať MacGyvera na veľké plátno. Seriálová klasika to tam nakoniec nedotiahla, Wan ale rozbehol aspoň televízny reboot, ktorý práve našiel svojho hlavného hrdinu. Kto sa stal oným šťastlivcom, ktorý prevezme štafetu po Richard Dean Andersonovi?

Tentoraz to bude mladý, len 27-ročný herec Lucas Till. Aj on bude pokračovať vo využívaní svojich neobyčajných schopností pri plnení úloh pre americkú vládu a zachraňovať životy ľudí, ktorí sa ocitnú v nebezpečných situáciách. Ako špecialista pre extrémne náročné úlohy marí zločinné plány zloduchov, zachraňuje životy, zabraňuje globálnym pohromám či ekologickým katastrofám. Ako to dokáže? Stačia mu na to fenomenálne znalosti zákonov fyziky a chémie, ktoré dokáže jednoducho, efektívne a prakticky využiť v reálnom živote.

​Spolu so svojím tímom - bývalým agentom CIA Jackom Daltonom, detektívkou Patriciou Thortonovou a počítačovou špecialistkou, hackerkou Riley Davisovou - pracuje pre agentúru Phoenix Foundation a plní riskantné misie po celom svete. Vo svojom rodnom meste je však Mac iba obyčajným chalanom, ktorý sa priatelí so svojím ambicióznym spolubývajúcim, Wiltom Bozerom.

Sledujte nového MacGyvera už vo štvrtok o 20:35 na JOJke!