Peter Sagan šokuje: Koniec manželstva!

Náš cyklista napísal stanovisko na sociálnu sieť.

Peter Sagan žne na bicykli jeden úspech za druhým. V súkromí to už ale na ružiach ustlané nemá. Svojich fanúšikov a priaznivcov informoval o tom, že prechádza neľahkým obdobím. 

"Po dlhej a dôkladnej diskusii sme s Katkou dospeli k záveru, že by bolo oveľa lepšie, keby sme sa oddelili ako pár. Cítime, že by sme mali pokračovať v našich životoch ako dobrí priatelia a obaja súhlasíme, že je to správne rozhodnutie," začal svoje priznanie Peter Sagan.

Zaspomínal si aj na začiatky ich vzťahu. "Zamilovali sme sa, prešli sme fantastickou cestou a boli požehnaní krásnym a milovaným synom Marlonom. Katka je dôležitou súčasťou môjho života, podporovala ma počas všetkých týchto rokov v mojej profesionálnej kariére a je to skvelá matka. Nemáme na seba ťažké srdcia, budeme jednoducho pokračovať vlastnými cestami, so vzájomným rešpektom," priznal Peter.

Nie je to tak dávno, čo sa manželia tešili z narodenia ich jediného syna Marlona. "Teraz sa najviac sústredíme na Marlona. Budeme sa snažiť urobiť len to najlepšie a všetko, čo je v našich silách, aby sme mu poskytli prostredie pre jeho výchovu a boli pre neho oddaní a milujúci rodičia, ktorých potrebuje," priblížil Sagan budúcnosť ich syna. 

"Nebudem sa ďalej k tomu vyjadrovať a chcel by som všetkým vopred poďakovať za rešpektovanie nášho súkromia," napísal na záver.

Peter Sagan si Katku vzal v roku 2015. Svadbu mali v rímsko-katolíckom kostole v Dolnom Kubíne. O dva roky neskôr sa im narodil syn Marlon.

Stanovisko Petra Sagana potvrdila aj Katarína, ktorá status nášho cyklistu zdieľala. 

Zdroj: Instagram

Tagy: Peter Sagan