Vymakané telo a skvelý herecký výkon: Jason Statham má sexi nasledovníka. Prekoná ho?

Vyrovná sa mu aj podľa vás?

Jedno z najväčších mien v akčných filmoch v súčasnosti je bezpochyby Jason Statham. Drsný Brit má nielen pestrú minulosť, ale aj talent, pre ktorý si ho každý zapamätá. Známy je pre jeho neuveriteľné bojové scény, naháňačky a pre jeho úžasnú schopnosť robiť všetky tieto filmy tak, aby človeku vyrazili dych. Stále na sebe pracuje a drží sa vo forme. Väčšina hercov pracuje na svojich svaloch nasilu, pretože potrebujú na obraze vyzerať dobre. Jason je telom i dušou športovec a je to vidieť aj na jeho životnom štýle. Okrem charizmy ma teda tento výborný herec, ktorý svoju kariéru začal len pred pár rokmi, aj dokonalé vyšportované telo, za ktoré vďačí práve všetkým športom a neskoršiemu praktizovaniu bojových umení. Jason Statham na sociálnych sieťach rád ukazuje dokonalú hruď, z ktorej sa zakrúti hlava nejednej fanúšičke.

Sympatického akčného hrdinu ste mohli na JOJke vidieť aj v trilógii Kuriér, kde stvárnil v rokoch 2002 hlavného hrdinu Franka Matina. V roku 2015 zažila trilógia akýsi reštart s v poradí štvrtou časťou. Kuriéra Franka Martina si však tentokrát nezahral Jason, ale jeho nasledovník herec Ed Skrein. Jeho tvár filmoví diváci poznajú najmä vďaka jeho postave Daaria Naharisa z kultového seriálu Game of Thrones. Tento britský filmový a televízny herec sa často v mladosti stýkal s rôznymi kriminálnymi živlami a v sedemnástich bol dokonca dobodaný.

Ed Skrein Ed Skrein Zdroj: joj.sk

​Po tejto nepríjemnej skúsenosti sa rozhodol, že zmení svoj život a bude vzorom pre mladých vo svojom okolí. Podobne ako Jason, aj on začal svoju kariéru v úplne inom odvetví. V roku 2004 nahral vlastnú rapovú platňu a neskôr aj svoj prvý štúdiový album. Prvýkrát sa pred kamerami objavil v roku 2008 a hereckú kariéru naplno odpálil v roku 2013 vďaka úspešnému seriálu Game of Thrones. Zdá sa, že tvorcovia Kuriéra stavili na správnu kartu. Ed je nielen skvelý akčný herec, ale navyše sa môže popýšiť aj vypracovanou postavou, ktorú si poctivo vybudoval vďaka jeho obľúbenému plávaniu. Jeho výkon môžete sledovať už dnes večer v premiére akčného komediálneho trileru Kuriér 4 – Reštart.

 Sledujte premiéru akčného trileru Kuriér 4 - Reštart dnes o 20:35 na JOJke!