Veľký prehľad jesenného programu! Na toto sa môžete už čoskoro tešiť!

Čo vás čaká?

Letné prázdniny sa pomaly, ale iste blížia ku koncu a s nimi príde nielen nový školský rok, ale na obrazovky sa vrátia aj vaše obľúbené programy. Rozhodne sa budete mať na čo tešiť. Navyše sme si pre vás pripravili aj niekoľko noviniek.

Hneď 2. septembra štartuje obľúbená šou Česko Slovensko má talent. Predvedú sa tí najschopnejší a najoriginálnejší ľudia, ktorí prešli sitom nekompromisných porotcov. Šou vás bude sprevádzať úplne nová moderátorská dvojica - Lujza Garajová Schrameková a David Gránský. V porote sa objavia stálice ako ostrieľaný kat Jaro Slávik, Diana Mórová či Jakub Prachař, no na štvrtú stoličku zasadne úplný nováčik. Rockerka Marta Jandová si vyskúša, čo je to rozhodovať o talente a ovplyvňovať tak niekoho ďalší život.

​Krátko nato odštartujeme jesennú sezónu hneď s dvoma novými projektami. Tešiť sa môžete na seriál Som mama, ktorý je inšpirovaný rovnomennou knihou Kristíny Farkašovej, dnes Tormovej. Zameraný bude na tému materstva. Seriál Som mama má ambíciu pretaviť jedinečného ducha a atmosféru autorkiných kníh do vizuálnej podoby. Diváci sa dozvedia viac o strastiach a slastiach partnerského života a nástrahách tehotenstva.

​Pre tých, ktorí dávajú prednosť vážnejším témam s komediálnym nádychom, sme si pripravili seriál Ministri. Ako už z názvu vyplýva, bude mať politický podtón. Seriál divákom priblíži možné zákulisie politickej scény, ktorá možno napriek komickej nadsázke a nadhľadu nebude až tak vzdialená realite. Otázkou, ktorá bude divákom celý čas vŕtať v hlave, bude, či sú politici ľudia na správnom mieste alebo vládne rodinkárstvo a priateľské vzťahy?

​Samozrejme, televízia JOJ nezabudla ani na svojich najvernejších. Po letnej prestávke sa preto na obrazovky vrátia aj formáty, ktoré máte už dávno radi. Hneď 20. augusta môžete sledovať nové časti obľúbenej kulinárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. S príchodom septembra sa môžete tešiť na štvrtú sériu seriálu Naši, ktorá bude aj tentokrát plná vtipných momentov a hlášok medzi rodičmi a troma dospievajúcimi chalanmi. Pondelky a štvrtky zase budú patriť hádaniu povolaní - Inkognitu. Na konci týždňa si môžete oddýchnuť pri obľúbenej relácii Všetko čo mám rád s Ondrejom Kandráčom a Štefanom Skrúcaným. A keďže v najlepšom neprestávame, tak bude nasledovať Všetko čo má Ander rád.

September bude rozhodne nabitý len tým najlepším! Máte sa na čo tešiť!