Dara Rolins to povedala na plné ústa: Za svoje zákroky na tvári sa nehanbím!

Aká je pravda?

Dalo by sa povedať, že o česko-slovenskej speváckej legende Dare Rolins vieme úplne všetko. Okrem speváckeho talentu ohuruje desiatky rokov aj svojím oslnivým vzhľadom a sexi postavou. Preto právom patrí medzi najostrieľanejšie a najatraktívnejšie slovenské divy vôbec. Za všetkým sa skrýva neustála práca nielen na profesionálnej úrovni, ale aj na zovňajšku. Pre Daru je svedomitá starostlivosť o svoj výzor úplnou samozrejmosťou každý deň.

​Nedávno sa musela na svojom instagramovom profile vyjadriť k neustále sa opakujúcim otázkam, ktoré dostáva od ľudí. Mnohí ju totiž neprávom podozrievajú z toho, že za jej udržiavaným vzhľadom sa skrýva množstvo plastických operácií. Skutočnosť je však úplne inde. “Často sa ma pýtate na môj 'tuning' - kde/ čo presne/ ako často atď. Keď budem úprimná a napíšem, čo áno a hlavne čo nikdy nie - polovička z vás bude aj tak tvrdiť, že nepriznávam všetko a že je na mojej tvári vidieť, že mám milión zákrokov, úprav, blablabla, o ktorých ani neviem ako, čím a kade sa aplikujú," začala s vysvetľovaním Dara. Speváčka zároveň poprela prítomnosť akýchkoľvek kyselín či kolagénových výplní na svojom tele.  

https://www.instagram.com/p/BmaTMAsBk6J/?hl=sk&taken-by=dararolins_vermi

Dara sa však na druhej strane skrášleniu rozhodne nebráni. "Raz som si v nerozvážnej mladosti nechala 'prifúknuť' hornú peru a navždy ma to z podobných experimentov vyliečilo. V čom idem, je botox, ktorý si nechávam raz za pol roka pichnúť medzi obočie. Ale aj tak si môžete myslieť a písať čo chcete, nevadí mi to a proti žiadnym tuningom vlastne nič nemám. Každá máme inú kvalitu pleti, dispozície tvorenia vrások, tým pádom aj iné načasovanie potrieb veci riešiť, ladiť. Navyše som presvedčená aj o tom, že s pribúdajúcim vekom svoj repertoár celkom prirodzene rozšírim,” dodala Dara. Tak či onak, musíme uznať, že Dara vyzerá v 45-ke neskutočne sexi a je tak vzorom aj pre oveľa mladšie dievčatá.