Toľko kontroverzie ešte v NAŠICH nebolo: Dopraje Lujza seriál aj svojim deťom?

Ako to vidí herečka?

Už v utorok sme na JOJke odštartovali štvrtú sériu obľúbeného komediálneho seriálu NAŠI. Tá postupne prinesie ďalšie témy, ktorými doteraz Rodinovci nežili. Keďže sa však z chalanov pomaly, ale isto stávajú dospelí muži, riešia úplne iné problémy než napríklad v prvej sérii pred pár rokmi. „Venujeme sa rôznym, možno pre niekoho aj kontroverzným témam. Pre nás sú to také fajn veci, o ktorých je dobré sa rozprávať aj v rodinách. Príde možno aj na sexuálnu výchovu,“ odtajuje hlavná predstaviteľka, herečka Lujza Garajová Schrameková. Náznaky sexuálnej výchovy pritom boli aj v predchádzajúcich sériách, tentoraz sa však pritvrdí.

​Seriál NAŠI mal vždy ambíciu nielen pobaviť, ale aj tak trochu rozšíriť obzory mladým ľudom a ich rodičom. „Je to na rodičoch, aby to celé ustriehli, či je to pre ich detí je alebo nie je. Pre moje deti to však bude,“ prezradila mama Grétky a Viktora, ktorá sa pritom ani nepovažuje za obzvlášť „osvietenú“ matku. No ako sama hovorí, z mála vecí robí tabu. Je to podľa nej zbytočné. Okrem toho však jej seriálová postava bude mať konečne viac času na seba a svoj rozvoj. Rovnako však bude mať viac priestoru aj na hádanie sa s Majom. „Začala sa vzdelávať a chodiť do školy. Prídu pre ňu nové výzvy, že nebude možno až tak stíhať domácnosť. Do toho pribudnú starí rodičia, s ktorými sa riešia mnohé pochody a sťahovania,“ pokračuje predstaviteľka seriálovej mamy Lujzy.

https://www.instagram.com/p/BkkA8Bzlmld/?taken-by=lujza_g_s

V jeden čas sa dokonca objavia úplne všetky postavy pokope. Na návštevu dokonca príde aj Andrea, všetky frajerky a kamarátky a mnohí ďalší. Lujza v čase nakrúcania verila, že sa všetci pomestia a tak sa aj stalo. Výsledok uvidíte už čoskoro v nových častiach v rámci štvrtej série seriálu NAŠI.

Sledujte 4. sériu seriálu NAŠI dnes o 21:30 na JOJke!