Rytmus to natrel Dare: Už nám daj konečne pokoj!

Z nostalgie hotová vojna.
Zdroj: Instagram

​Rytmus sa s tým nekašľal a povedal to na plné ústa. Zdá sa, že z kedysi zdanlivo idylického vzťahu medzi reperom Rytmusom a speváčkou Darou Rolins už neostalo ani úprimné kamarátstvo, hoci ešte donedávna tvrdili niečo iné. Obaja umelci najnovšie prepierajú na verejnosti svoj niekdajší 7-ročný vzťah, ktorému odzvonilo ešte v januári tohto roka. Všetko to spustil Darin status, v ktorom sa fanúšikom zdôverila, že 8. október bude pre ňu navždy jedným z najdôležitejších dní v živote. Práve tento deň totiž datuje začiatok niekdajšej lásky veľkej lásky Dary a Rytmusa. Speváčka je však jediná, pre ktorú tento deň ešte niečo znamená. Daru veľmi zamrzelo, že jej expriateľ zo svojich profilov vymazal všetky spoločné fotky, a čo je najhoršie, rovno aj videoklip k pesničke 8. október. ,,Viete, prečo som to vymazal? Pretože ste prehajpovaní a premotivovaní mojou minulosťou. Takže vám to uľahčujem, aby ste z toho nechytali záchvaty. Ja viem, že bulvár by najradšej chcel, aby som nosil Darine fotky v peňaženke, ale nechajte to na mňa, kde si tie spomienky uchovám,“ napísal vtedy reper zamilovaný do Jasminy Alagič na sociálnu sieť. 

​Speváčka to však vidí úplne inak. Jej reakcia na seba nenechala dlho čakať. „8. október bol, je a vždy aj bude. A nech sú dnes karty rozdané akokoľvek, viem, že tomu dátumu a pesničke venujem vždy zvýšenú pozornosť. Na ten pocit, keď som si ju prvýkrát pustila, nechcem zabudnúť. Aj vďaka týmto emóciám viem, čo znamená milovať. To, že okrem mojich fotiek vymazal Patrik zo svojho youtubového kanálu aj túto pesničku, je vlastne ďalším dôkazom, jak veľmi sú ľudia odlišní už v tých základných životných princípoch. Ak by som poprela minulosť, svoje emócie, lásky, popriem seba a každé slovo, ktoré som kedy vypustila z pusy. A bála by som sa, že aj všetky ďalšie vyznania a sľuby, ktoré vypustím a dám komukoľvek inému, stratia tým pádom na váhe. Nehľadajte v mojich úvahách ľútosť, ani patetickú nostalgiu. Usmievala som sa vtedy, usmievam sa aj teraz. Pretože 8. október nejde vymazať ZO MŇA. Nepíšem to preto, aby sa tu teraz v komentoch komukoľvek nakladalo. Patrika mám odhliadnuc od všetkého stále rada. Bola som to ja, kto s ním žil, takže, som tým pádom JEDINÁ, kto si môže eventuálne sťažovať. Nepotrebujem ani poľutovať, ani utvrdzovať v tom, že sme sa k sebe aj tak nehodili. Hodili. A v svojej dobe – lebo KAŽDÝ vzťah má „svoju dobu“. To všetko malo svoje kúzlo. A dôkazom toho je aj pesnička 8. október,“ napísala Dara v deň výročia ich lásky na margo Rytmusovho vymazania klipu 8. október zo svojho youtubového kanála. 

Rytmus naložil Dare a ostro sa ohradil voči jej statusu, v ktorom nostalgicky spomínala na výročie ich lásky a dátum 8. október Rytmus naložil Dare a ostro sa ohradil voči jej statusu, v ktorom nostalgicky spomínala na výročie ich lásky a dátum 8. október Zdroj: instagram @rytmusking

​Videoklip 8. október už teda u Rytmusa nehľadajte. Čo však nájdete na jeho oficiálnom instagramovom profile, je status, ktorým poriadne naložil jeho expriateľke Dare Rolins. Reagoval tým na jej predchádzajúci status, v ktorom spomínala na ich 8. október. Reper však očividne vidí výročie ich lásky úplne inak a teraz je očividne niekde inde. "Dara, na čo je toto dobré? Moc ťa prosím, nechaj nás už žiť s Jasminou našu lásku. Od januára sme rozídení a je už október. To je 9 mesiacov! Dopraj nám šťastie, ako ho prajeme aj my tebe a nevracaj sa do minulosti. Čo od nás chceš? Čo si máme púšťať každý rok 8.október a pozerať si naše spoločné fotky? Neverím, že by si toto robila, kebyže máš nového frajera, alebo by ste oslavovali výročie svojich ex. Je to choré. Načo tá fotka s malou Lolou? Aký je ciel? Prečo to hranie na city osamelým mamám? Veď si žime naše krásne životy a neriešme niečo čo už neni. Prajem ti novu lásku a pokoj," napísal Rytmus pod fotku. Zdá sa, že z bývalých partnerov sa tak skoro najlepší kamaráti nestanú. Zrejme sa ešte máme na čo tešiť a fanúšikovia oboch umelcov v najbližšej dobe rozhodne nebudú nudiť.