Zbožňujete Diabol nosí Pradu? Tieto pikošky o filme ste určite nevedeli!

Prezradíme vám rôzne zaujímavosti.

​Film Diabol nosí Pradu rozpráva príbeh o závratnom svete módneho priemyslu pod vedením najmocnejšej ženy Mirandy Priestleyovej, ktorá mu vládne tvrdou rukou. Absolventka vysokej školy Andy Sachsová úspešne prešla výberovým konaním na post asistentky šéfky módneho časopisu Runway, tvrdej a neľútostnej Mirandy Priestlyovej. Jej začiatky na poste, pre ktorý by sa vraždilo, nie je najšťastnejší. Zmení svoj štýl obliekania, stane sa znalkyňou módy a dokonalou manhattanskou kráskou. Zo zákulisia fenomenálnho filmu vám preradíme pár pikošiek.

  • V prvý deň filmovania povedala Meryl Streep Anne Hathaway: ,,Myslím, že sa na úlohu Andy hodíš dokonale. A to je tá posledná milá vec, ktorú si odo mňa počula!” A neklamala.
  • Meryl Streep venovala všetky svoje (zakúpené) kostýmy po skončení filmovania na charitu. Dražili sa aj tri rukopisy Harry Pottera, ktoré sa Andy napriek všetkým komplikáciám podarilo získať.
  • Väčšina outfitov pre Emily Blunt bola z dielne Vivienne Westwood.
  • Hviezdy Helen Mirren a Kim Basinger boli taktiež horúce kandidátky na úlohu Mirandy.
  • Valentino Garavani bol jediným návrhárom, ktorý sa vo filme objavil. V reálnom živote je tento slávny Talian dobrým kamarátom šéfky magazínu VOGUE Anny Wintour, aj Meryl Streep.

Aj keď je to už pekne veľa rokov, čo tento film uzrel svetlo sveta, niektoré kúsky, ktoré na sebe vo filme nosila herečka Anne Hathaway alebo Patricia by ste pokojne mohli obliecť i dnes. Čo niektoré, možno všetky!

Sledujte film Diabol nosí Pradu dnes o 16:30 hod. na JOJke!