Neutíchajúca slovná vojna Rytmusa a Drapákovcov: Za úrážky rovno na súd?

Ako to celé dopadne?

Tento týždeň sa na verejnosti objavila nová celebritná kauza menom Janette a Paľo Drapákovci vs. reper Patrik Rytmus Vrbovský. Všetko to začal, samozrejme, Rytmus, ktorý je známy svojím nevyberavým slovníkom. Paľovi vo svojej novej skladbe najnovšie venoval drsný text. Tým niekdajšieho lídra Metalindy očividne poriadne napálil. Ide o tento úryvok: „Toto není bežná hudba pre dementov obmedzených, aby diktovali, ako hrať by nám to malo. Ne že by ma to nejako sralo, ale konečne pochopte, že nefrázujem jak je*lý drapák Paľo.Nebolo treba veľa a text sa následne dostal k manželke Paľa Drapáka Janette, ktorá zverejnila rozhorčenie vo facebookovom príspevku. 

Rozsiahle vyjadrenie Janette Drapákovej na adresu Rytmusa:

Kauza však ani po niekoľkých dňoch stále neutíchla. Najnovšie sa totiž vyjadril aj manažér Paľa Drapáka. Peter Kramár vo svojom stanovisku uvádza, že v tomto prípade nie sú vylúčené ani právne kroky. „V súčasnosti je pre Paľa Drapáka a celú kapelu priorita nahratie nového albumu, ale v rámci vzniknutej situácie určite ešte zvážime aj právne kroky," vyjadril sa Kramár. Uvidíme teda v najbližších dňoch, ako sa celá situácia vyvinie. Druhá strana, teda Patrik Rytmus Vrbovský, sa zrejme na celej situácii skvele zabáva. Navyše sám vie veľmi dobre, že aj toto je preňho skvelá reklama. Speváka Paľa Drapáka, ktorého si reper podal, však uvidíte už dnes v televíznej kuchyni Moja mama varí lepšie ako tvoja, kde bude variť spolu s kamarátom Lukášom. Máte sa rozhodne na čo tešiť. 

V Mojej mame si zavaril aj Paľo Drapák s kamarátom Lukášom V Mojej mame si zavaril aj Paľo Drapák s kamarátom Lukášom Zdroj: TV JOJ

Sledujte Paľa Drapáka v Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 16:50 na JOJke!