Reštart

Chcete byť šťastný a mať život, aký si zaslúžite? Nová šou Reštart vám dá návod!

Začnite s nami odznova. Tentoraz to vám to určite vyjde!

O tom, že každá zmena sa v našich životoch musí udiať najprv vo vnútri, sme počuli už naozaj veľa. Teraz sa však na vlastné oči presvedčíme o tom, že to nie je žiadne klišé, ale veľká pravda. Na JOJku totiž prichádza nová šou Reštart, ktorá nám ukáže, že nikdy nie je neskoro začať pre seba niečo robiť. Sedemnásť ľudí žilo nespokojne, v smútku a v depresiách tak, že sa jedného dňa rozhodli pre radikálnu zmenu. Potrebovali svoj život vrátiť do čias, keď boli ešte šťastní. Osamelosť po rozvode je zničujúca, závislosť na hracích automatoch prerastá cez hlavu a ničí život, konflikty s rodičmi presahujú mieru, ktorá sa dá zvládnuť, zajedanie smútku prináša desiatky kíl navyše... V Reštarte budete svedkami toho, ako sa sedemnásť obyčajných ľudí vydá za šťastím a zmenou, ktorá bude trvalá.  Po ceste za ich novým ja ich budú sprevádzať štyria špičkoví odborníci – ich strážni anjeli.

​​Reštart nie je program o chudnutí, ale o ľuďoch, ktorí potrebujú zmenu. Čo všetko sa ale dá v živote človeka zmeniť za päť mesiacov tvrdej driny? Nejde iba o zbavenie sa tuku, spevnenie postavy, zbavenie sa zlozvykov či zlého životného štýlu. Ide o cestu za šťastím. Všetci z účinkujúcich už majú za sebou márne pokusy o zmenu, no keďže vždy riešili len zovňajšok a nikdy sa nedostali k jadru problému, nevyriešili jeho skutočnú príčinu. Reštart preto pôjde do hĺbky a pomocou terapeuta definuje ozajstný problém. Uvidíme, v ktorých momentoch sa ich životy ubrali zlým smerom a odborníci sa budú snažiť riešiť to. Podstata novej šou je teda vydanie sa na cestu za novým ja.

Zdroj: Profimedia

​Dôležitým prvkom šou je tiež kontrast medzi biologickým a metabolickým vekom. Nemáte toľko rokov, koľko ukazuje kalendár, ale toľko, na koľko sa cíti vaše telo. Stres, nespokojnosť v živote, prežité traumy, obezita, fajčenie, nadmerné pitie alkoholu, nedostatok pohybu? To všetko robí vaše telo niekedy aj o 30 rokov starším, ako v skutočnosti je. Ako byť trvalo štíhly, šťastný a nezažívať recidívu? Už žiadne sklamanie, ale život, aký si zaslúžite. O tom všetkom bude Reštart!

Sledujte novú šou Reštart už od 8. januára na JOJke!

 

 

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora
Tagy: Reštart