Chcete vystúpiť zo šialeného sveta? Príďte na prednášku Jana Menděla!

Naučte sa sebaláske i pozitívnemu mysleniu.

Žijeme v hektickej dobe. Väčšina ľudí sa stále za niečím náhli. Nie je dnes výnimkou, že chceme byť úspešní, mať kariéru, peniaze, rodinu. Spoločenský tlak je silný, a preto sa niet čo diviť, že sa to odráža na človeku. Rýchle životné tempo a stres kradnú vnútorný pokoj, namiesto neho nastupujú negatívne myšlienky, ktoré nás častokrát sťahujú na dno. Avšak hoci je doba hektická, stále sa s tým dá niečo urobiť. "Najdôležitejšie je trochu zvoľniť a upokojiť sa a nebrať život tak vážne. My sa dnes stresujeme a trpíme kvôli tomu, že všetko berieme veľmi vážne. Pritom život až tak vážny nie je, ako sa javí a aj tak z neho živí nikdy nevyjdeme, takže je dobre ubrať," radí motivátor a osobný poradca Jan Menděl. "Dobré je tiež urobiť niektorú zo základných vecí, ako napríklad sebaláska. Pretože dnes, keď je trend, že všetci musia byť úspešní a vyzerať skvelo, tak tá sebaláska je naozaj kľúčová," dodáva. Vidno to aj na mladých ľuďoch, ktorí trpia, keď nespĺňajú niektorý z "nepísaných" trendov. "Následne z toho majú depresie a úzkosti, podľa mňa sa preto zvyšujú aj samovraždy. Preto si myslím, že by sa ľudia mali naučiť mať radi sami seba," varuje motivátor.

​Začať treba od seba. Nutné je zmeniť svoje myslenie a prístup k životu takým spôsobom, aby ste si dokázali zachovať vnútorný mier, rovnováhu, duševné i fyzické zdravie a nájsť v sebe radosť a šťastie, ktoré nie sú závislé od vonkajších okolností.

Jan Menděl je autorom dvoch úspešných kníh, ktoré sa orientujú na ezoteriku (Cesta ven ze šíleného světa a Afirmace). Okrem písania článkov vo svojom voľnom čase poskytuje individuálne i skupinové konzultácie a pomáha ľuďom zbaviť sa ich problémov. Ak sa chcete priučiť základom sebalásky, pozrite si priložené video. 

Príďte zmeniť svoje myslenie na exkluzívnu prednášku. Vstupenky zakúpite TU. Brány podujatia sa otvárajú 19. januára 2019 o 9:30 hod.

Tagy: Jan Menděl