Vypočuli sme vaše želania: Seriál 9-1-1 budeme vysielať až dvakrát do týždňa!

Máte sa na čo tešiť.

Vypočuli sme vaše prosby. Pre všetkých fanúšikov čoraz populárnejšieho a obľúbenejšieho akčného seriálu 9-1-1 máme skvelú správu. Diváci, ktorým nevyhovovali utorňajšie premiéry o 22. hodine večer, si budú môcť svoj obľúbený seriál pozrieť aj v oveľa skoršom čase. 9-1-1 totiž budete môcť síce aj naďalej sledovať v premiérach o 22:00 každý utorok, no okrem toho vám prinesieme vždy v piatok o 17:20 aj reprízu z utorka. Dnes vám navyše o 15:00 ponúkneme aj reprízu prvej a druhej časti. Čaká vás teda seriálový maratón s vaším obľúbeným akčným seriálovým hitom 9-1-1.

O čom je seriál 9-1-1?

Losangeleskí záchranári sa musia vyrovnávať s neustálym stresom v zamestnaní a problémami v súkromí.

Na tiesňovú linku v Los Angeles denne volajú desiatky ľudí, ktorí sa ocitli v núdzovej situácii. Hasiči, policajti, záchranári a dispečeri zasahujú nielen v týchto nebezpečných situáciách, ale zároveň bojujú s vlastnými problémami a v súkromí pomáhajú svojim rodinám, známym a blízkym. Aj oni majú svoje vlastné, rodinné či osobné problémy, s ktorými sa musia každodenne vyrovnávať a riešiť ich v svojom súkromí.

Seriál sleduje napínavé prípady policajných, záchranárskych a hasičských zložiek v americkom Los Angeles. Okrem toho, že títo moderní hrdinovia každý deň zachraňujú životy cudzích a neznámych ľudí, musia si nájsť čas aj na riešenie svojich vlastných osobných problémov, od ktorých neustále odbiehajú, aby pomáhali druhým.

Losangeleskí záchranári, hasiči, policajti a dispečeri sa snažia zosúladiť svoje náročné povolanie so súkromným životom, neustále hľadajú rovnováhu medzi obrovským stresom v nebezpečnej práci a vlastnými problémami, nárokmi svojej rodiny či osobnými záujmami.

Sledujte akčný seriál 9-1-1 dnes o 17:25 na JOJke. Okrem toho si môžete pozrieť aj prvú a druhú epizódu o 15. a 16. hodine takisto na JOJke!