valentinska-vyhra_header

Potešte svoju polovičku: Valentínska súťaž s ORIFLAME!

Všade samé srdiečka! Valentín, deň, ktorý mnohí zbožňujú, iní zase nie. A my sme sa rozhodli obdarovať ťa, z lásky k tvojmu zdraviu a kráse! Oriflame si pre teba pripravil súťaž o voňavé i zdraviu prospešné produkty. Stačí, ak sa každý deň do Valentína zapojíš do našej súťaže.

Deň zamilovaných nemusí byť len o partnerskej láske. Zamiluj sa do seba, do svojej krásnej pokožky a dopraj svojmu telu výživu zvonka i zvnútra. Každá z nás sa chce cítiť krásna. V zime je starostlivosť o pokožku, ale aj o tvoje vnútro veľmi dôležitá. Preto sme pre teba vybrali produkty, ktoré oceníš počas zimných dní a veríme, že ti urobia radosť. 

Švédska prírodná kozmetika Oriflame má vo svojej ponuke všetko, čo k bežnej dennej starostlivosti o seba potrebuješ. O tvoje pohodlie a zdravú pokožku sa starajú dva výskumné a vývojové tímy nachádzajúce sa v írskom Dubline a švédskom Štokholme. V tomto tíme pracuje viac ako sto vedcov a odborníkov, ktorí sa starajú o prípravu receptov, špecializujú sa na kožný výskum, klinické testovania a ďalšie vedecké disciplíny. Oriflame má za päťdesiat rokov svojej existencie na konte dvadsať patentov vďaka svojej vedeckej činnosti a neustále vyvíja nové. Oriflame myslí aj na tvoje zdravie, preto vyvinula rad WELLNESS by Oriflame, v ktorom nájdeš vynikajúce doplnky výživy, kokteily, polievky a tyčinky Natural Balance, či wellness balíček pre ženy a zvlášť aj pre mužov. Zaregistruj sa na www.oriflame.sk a nakupuj všetky výrobky aj produkty Wellness by Oriflame so zľavou až 20 %.

Kvalitnú prírodnú kozmetiku Oriflame teraz môžete mať doma aj vy. Stačí sa len zapojiť do našej súťaže, ktorá bude prebiehať od pondelka 4. februára do piatka 08. februára. Každý deň na stránke www.joj.sk nájdete súťažnú otázku. Ak správne odpoviete a vyplníte formulár, môžete vyhrať niektorú zo skvelých cien. Mená výhercov zverejníme v pondelok 11. februára 2019. 

Zapojte sa a vyhrajte kozmetiku Oriflame!

Tagy: ORIFLAME