Mary Bartalos je zaľúbená až po uši: S manželom si užíva Ameriku!

Zamilovaná dvojica miluje cestovanie.

Herečka Mária Bartalos najskôr šokovala verejnosť svojou svadbou a nedávno tehotenstvom. Po veľmi krátkej známosti sa vydala za snúbenca Adriana, s ktorým chodila len jeden mesiac. Zaľúbená dvojica miluje cestovanie a pohyb. Mary sa vo voľnom čase venuje vzdušnej akrobacii na lanách, čo jej zabezpečuje dokonalú postavu. Jej manžel Adrian už niekoľko rokov predvádza ,,movement culture“ a svojich priaznivcov šokuje skvelými akrobatickými kúskami. Manželia sa navzájom motivujú a spoločne cvičia. 

Medové týždne si užili v Tanzánii a teraz vycestovali do Ameriky. ,,Mali sme detský sen – New York. Tak sme sa zobrali a išli. Prechádzali sme sa ulicami, tešili sme sa, že sme tam. Aj keď snežilo, pršalo nám do tváre, čľapkalo pod nohami, bola nám zima a boleli nás nohy. Splnili sme si to spolu,“ napísala Mary na sociálnej sieti. Manželia navštívili aj Kansas a ich zamilované fotografie svedčia o tom, že si dovolenku naozaj užívajú.

Krásnu herečku Mary Bartalos uvidíte už čoskoro na obrazovkách televízie JOJ ako jednu z hlavných postáv minisérie Trhlina na námet rovnomenného bestselleru Jozefa Kariku.

https://www.instagram.com/p/BuFaBdyFuYS/