Hanička a Murko turné 2019

Jarné koncertné turné Haničky a Murka začína v Čadci už túto nedeľu!

Jarné turné klope na dvere.

Populárna hudobná dvojica - malá speváčka Hanička a jej kocúrik Murko - vyrážajú na svoje jarné koncertné turné! Že je škôlkarka Hanička na koncertovanie trochu malá a že kocúrikovania koncertovať nezvyknú? V prípade Haničky a Murka - priateľských a farebných bábok, to problém nie je! Na 12 koncertov po celom Slovensku s nimi vyráža celý tím bábkohercov: dvaja pracujú priamo s bábkami a dvaja sú v pozícii ich veľkých kamarátov - ako sprevádzajúci speváci a animátori. Vďaka tejto kombinácii je ich vystúpenie naozaj veľmi živé: je kombináciou dynamického koncertu a divadelného vystúpenia. Aby sa deti naozaj zabavili, majú možnosť počas niektorých piesní použiť aj veselé rekvizity -  farebné strapce, šatky, či hrkajúce vajíčka. Ich koncert je určený hlavne Haničkiným rovseníkom, teda deťom v škôlkarskom veku.

Pesničkové klipy Haničku a Murka dobre poznáte aj z vysielania Detskej televízie RiK. Na YouTube môžete okrem pesničiek vidieť aj ich vzdelávacie a rozprávkové videá. Sú veľmi populárne, za krátku dobu dosiahli takmer 9 miliónov videní.

Zdroj: TV JOJ

​Ak ich chcete vidieť koncertovať naživo, v marci a apríli budete mať príležitosť! Keďže koncertné turné, ktoré absolvovali na jeseň 2018, malo veľký úspech, nadviažu naň týmto jarným. Tentokrát navštívia celé Slovensko. Prvé vystúpenie majú už túto nedeľu - 10. marca - v Čadci. Turné sa bude končiť na východnom Slovensku, kde na konci apríla odohrajú tri koncerty.

Predstavenie trvá hodinu a spolu s deťmi si ho užijú aj rodičia. Navyše k zakúpenej vstupenke dostane každé dieťa ako darček Murkove čokoládové lízatko! Najvernejší fanúšikovia sa po koncerte môžu s Haničkou a Murom odfotiť a dokonca získať aj ich podpis na CD alebo DVD Pesničky pre škôlkarov, ktoré Hanička a Murko vydali.

Ak chcete mať aktuálne informácie o aktivitách Haničky a Murka, môžete ich sledovať na Facebooku a Instagrame (@hanickaamurko). Videá Haničky a Murka je možné vidieť na YouTube.

Predpredaj vstupeniek: https://www.ticketportal.sk/event/HANICKA-A-MURKO-KONCERTNE-TURNE-JAR-2019