Prvé FOTO Rytmusa a Jasminy s bábätkom: Aha, ako im to spolu pristane!

Dvojica prekypuje šťastím, o ktoré sa delia aj so svojimi fanúšikmi. Pár netvoria síce dlho, ale vhupli doň naplno. Čoskoro z dvoch budú traja. Svoj vzťah tak posunuli na vyšší level a teraz to zaklincovali fotkou s bábätkom. Žeby predpríprava na ich vlastné, ktoré sa narodí čoskoro?

Rytmus a Jasmina tvoria pár len niekoľko mesiacov, no svojich fanúšikov už stihli potešiť niekoľkokrát. Na ich profiloch na Instagrame sa to hemží láskyplnými fotkami a každý jeden záber kričí do sveta, že títo dvaja sa proste našli. Obľúbený raper dlho nečakal a už v lete pokľakol a požiadal Jasminu o ruku. Počas Vianoc zamilovaná dvojica oznámila ďalšiu radostnú správu. Jasmina čoskoro privedie na svet ich prvého potomka. ,,Najdôležitejšia žena môjho života. Nosí pod srdcom nášho syna, našu krv, náš výtvor lásky. Viac pre mňa neexistuje. Som pripravený byť dobrým otcom,“ vyjadril sa Rytmus na Instagrame. 

Snúbenci na sociálnej sieti uverejnili aj prvú fotografiu s bábätkom. ,,Som teta a nezmôžem sa na viac slov, iba že som nekonečne šťastná a milujem moju rodinu a nášho nového člena,“ napísala Jasmina na Instagrame. Musíme uznať, že im to spolu naozaj veľmi pristane.

https://www.instagram.com/p/Bu7Kwr6Fzkr/