Rodina, obývačka, televízor, pukance

Príďte na prvý ročník festivalu Pilot! Na svoje si prídu deti i dospelí!

Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť.

Jedinečný festival Pilot, ktorý bude plný seriálovej tvorby nielen zo Slovenska, ale aj zahraničia, bude už zajtra a pozajtra, t.j. 29. a 30. marca v trnavskom Malom Berlíne. Okrem prezentácie domácich a zahraničných seriálov, diskusii o tvorbe a predstavení noviniek si získa aj deti. Organizátori totiž pripravili naozaj pestrý program. A nevynechali v ňom ani tých najmenších. 

Nočný program doplnia autorské youtubové seriály, ktoré sú často prehliadané. Youtube funguje aj ako alternatívna platforma pre nekonvenčné formáty.Práve preto sa organizátori rozhodli začleniť do programu zábavný youtubový animovaný seriál pre dospelých Budny & Rossman (USA) a slovenský animovaný autorský projekt Lukáša Sigmunda Betóno a Panel. Tí, ktorí budú mať chuť na iný druh zábavy a socializácie, môžu piatkovú noc prehýriť a pretancovať na seriálovej párty.

Festival neopomína ani nadčasovú klasiku. Pre mladšieho diváka i pre „pamätníkov“ je určené premietanie kultového detského seriálu z archívu RTVS Spadla z oblakov, ktoré sa uskutoční v sobotu dopoludnia.

Festival seriálov Pilot pripravuje bohatý program pre seriálových nadšencov i tvorcov. Nenechajte si preto ujsť jeho prvý ročník, ktorý prebehne posledný marcový víkend v Trnave.

Podujatie organizuje o. z. Metaforum spoločne s OZ Publikum.sk. Finančným partnerom programu sú LITA, autorská spoločnosť a Mesto Trnava. Hlavným mediálnym partnerom je TV JOJ a partnerom podujatia je FMK UCM v Trnave.

Predpredaj vstupeniek: https://vstupenky.maxiticket.sk/1-rocnik-festivalu-serialov-pilot-2019-trnava

Príďte aj vy 29. a 30. marca diskutovať o seriálovej tvorbe do Malého Berlína!

 

 

Tagy: Pilot