Zvodná Dominika Mirgová: Pred zrkadlom, iba v sexi čipkovanej podprsenke!

Dominika Mirgová je nielen talentovaná speváčka, ale navyše žena s dokonalými krivkami. Tie sa nebojí ukázať aj svetu. Neraz preto v sexi póze alebo spodnej bielizni dráždi nejedno mužské oko. Inak to nie je ani tentokrát. Ktorú časť tela ukázala svojim fanúšikom?

Dominika Mirgová už niekoľko rokov vyhráva zlaté priečky vo viacerých rádiách a jej hudbu počúva mnoho fanúšikov. Svojou charizmou a večným úsmevom na tvári si získa naozaj každého. Pred niekoľkými mesiacmi sa jej podarilo schudnúť takmer desať kilogramov a dokonalú figúru jej môžu mnohé dámy len ticho závidieť. O svojou fanúšikovskú základňu sa patrične stará a na sociálne siete pridáva mnoho fotografií z profesionálneho, ale aj súkromného života. Jej rozkošný synček Peťo ju sprevádza na koncertoch a pravdepodobne pôjde v matkiných šľapajach, pretože odmalička rád spieva a tancuje.

​Dominika momentálne potešila hlavne pánov, pretože na Instagram pridala poriadne zvodnú fotografiu. Speváčka sa postavila pred zrkadlo iba v sexi čipkovanej podprsenke. Musíme uznať, že jej to naozaj veľmi pristane.

Zdroj: Instagram