Tina ukázala dlhoročné tajomstvo z Afriky: Toto je môj biologický otec!

Speváčka pred niekoľkými mesiacmi informovala svojich fanúšikov, že trpí ťažkou chorobou. So sklerózou multiplex bojuje dlhšie obdobie, preto sa na určitý čas vytratila zo svetiel reflektorov. Teraz sa však vrátila z Afriky a celému svetu ukázala svoju rodinu.

Tina sa pred niekoľkými rokmi vytratila zo sveta šoubiznisu a fanúšikovia o nej vôbec nič nevedeli. Teraz je všetko inak a tmavovláska svoj Instagram zásobuje fotkami svojich detí či manžela. Pred niekoľkými dňami vycestovala do Afriky za svojou biologickou rodinou. Najskôr sa fanúšikom pochválila svojou sestrou a teraz svetu ukázala aj dlho utajovaného otca. ,,Toto je Tino Obama. Do roku 2001 bol jediným chirurgom v regióne, často robieval aj 24-hodinovky, keďže iná možnosť nebola. Od roku 2003 sa stal na dlhé roky ministrom zdravotníctva v Rovníkovej Guinei. Život zariadil, že sme žili a rástli oddelene a to je úplne v poriadku. Je to môj biologický otec," napísala Tina na Instagrame. 

​Rovníková Guinea je miesto, odkiaľ obľúbená Tina pochádza a kde žije jej rodina. Speváčka si Afriku užila plnými dúškami a domov si priniesla mnoho zážitkov i spomienok.

https://www.instagram.com/p/BvPAqhvH8tn/