Dara Rolins provokuje v šatách naostro: Veď jej cez tie šaty vidno bradavky!

Ani oblečená, ani nahá! Speváčka Dara Rolins rozhodne nepatrí medzi hanblivky a tak nemá problém ukázať svoje sexi vysekané telo. Urobila to aj teraz, keď sa fanúšikom pochválila poriadne dráždivou snímkou.

Speváčka Dara Rolins patrí k celebritám, ktoré sú priam typické svojím ikonickým imidžom. Dlhé blond vlasy, jemný mejkap a nesmierne štýlové outfity. To je Darina vizitka. Blondínka však nedbá len na svoj zovňajšok, ale stará sa o svoje telo aj zvnútra. Dlhé roky poctivo cvičí jogu, zdravo sa stravuje a myslí aj na svoju dušu. Vďaka tomu je so sebou vyrovnaná a sebavedomie z nej len tak srší na všetky strany. Niet divu, že nemá problém zverejňovať na sociálnych sieťach aj pikantnejšie fotky. Veď, rozhodne má čo ukázať. Na rozdiel od niektorých kolegýň zo šoubiznisu však jej pikantné zábery nepôsobia vulgárne či nechutne. Ak aj na záberoch odhodí oblečenie či spodnú bielizeň, vždy je to decentné.

https://www.instagram.com/p/BvOeWnMgGvZ/

Nuž, a tak pôsobí aj fotka, ktorou sa najnovšie pochválila na svojom Instagrame. „Aha, toto sa mi tu práve priplietlo do cesty vo fotoarchíve. Pamätáte? Vrrr. Ináč, nechápem, prečo som si tie šaty nenechala. Také tie „na lítačku”, do potravín, na rodičovské... Proste praktické a nenápadné. Mňam,“ napísala k snímke, na ktorej pózuje v dráždivých priesvitných šatách. Tie odhaľujú nielen jej nohavičky, ale aj nahé prsia. Dara totiž známa tým, že podprsenky nepatria k jej obľúbeným kúskom a často ich necháva doma. No, a jej fanúšikovia, najmä mužská časť, sa na to určite nesťažujú. Čo poviete?

Tagy: Dara Rolins