Zuzana Belohorcová ukázala, čo skrýva pod šatami: Vážne TAKTO vyšla na ulicu?

Vie, ako provokovať! Niekdajšia učiteľka sexu Zuzana Belohorcová žije so svojou rodinou pokojným životom v americkom Miami. Keď však z času na čas chce na seba upozorniť, vie presne, ako na to.

Sexi blondínka Zuzana Belohorcová sa na Slovensku pred rokmi preslávila najmä tým, že moderovala pikantnú reláciu pre dospelých. V tých časoch nebolo nič čudné na tom, že ako tvár takého projektu pózovala pre rôzne pánske časopisy tak, ako ju pán Boh stvoril. Nuž, a preto niet divu, že nemala núdzu o nápadníkov. Tieto časy sú však dávno preč a Belohorcová žije pokojným rodinným životom so svojím partnerom Vlastom a dvomi deťmi na slnečnej Floride v americkom Miami.

Žiadna domáca panička pri sporáku však z nej nie je. Zuzana sa o seba stará, dbá na svoju postavu, žije spoločenským životom a vie byť aj poriadna dračica a provokatérka. Dôkazom je jedna z najnovších fotiek, ktorou sa pochválila na svojom profile na sociálnej sieti. Hoci snímka pôsobí na prvý pohľad nevinne, keď sa pozriete lepšie, zbadáte, že na nej blondínka ukázala, čo nosí pod oblečením. Vietor jej totiž nadvihol ľahké šaty a Zuzka tak celej ulici ukázala svoje telové nohavičky v plnej kráse. Nuž, zdá sa, že sexi blondínka k hanblivkám nepatrí. Uvidíme, čím nás prekvapí nabudúce.

Zdroj: archív Z.B.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora