Twiinsky ukázali jedinečný módny kúsok: Fanúšičky sú z ich vesmírneho TOPU vo vytržení!

Módu majú v malíčku! Speváčky Veronika a Daniela Nízlové opäť dokázali, že to s trendmi naozaj vedia. Na Instagrame sa pochválili svojou najnovšou štýlovou vychytávkou a ich fanúšičky sú z nej vo vytržení.

Dvojičky Veronika a Daniela Nízlové, pôsobiace v šoubiznise ako spevácke duo Twiins, patria k hŕstke celebrít, ktoré nielenže módu milujú, ale to s ňou aj vedia. Sledujú, aké trendy sú na módnom Olympe a keď je vo svete štýlu nová vychytávka, v ich šatníkoch, samozrejme, nechýba. Koniec-koncov, na ich Instagrame sa to len tak hemží štýlovými outfitmi, za aké by sa rozhodne nemuseli hanbiť ani svetové celebrity. Najnovšie sa pochválili blyšťavými topmi, ktoré sú jedným z horúcich módnych trendov.

Jemná sieťovaná látka pošitá dúhovými a lesklými trblietkami veľkých rozmerov zasadla na módny trón ešte minulý rok a zatiaľ sa nezdá, že by sa z neho chystala odísť. Podobné kúsky nechýbali ani na jednej prestížnej prehliadke popredných módnych domov a vlastnia ich, napríklad aj moderátorka Soňa Skoncová či viaceré slovenské blogerky. Tak, čo, milé dámy, zaobstaráte si takýto kúsok aj vy?

Veronika a Daniela Nízlové Zdroj: archív T.M.
Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora