FOTO! Dara Rolins opäť dráždi mužské oko: Odhodila podprsenku a vytasila sexi poprsie!

Vie ako provokovať. Speváčka Dara Rolins rozhodne nepatrí medzi hanblivky a tak nemá problém ukázať svoje sexi vysekané telo. Urobila to aj teraz, keď sa fanúšikom pochválila poriadne zvodnou fotkou.

Speváčka Dara Rolins patrí k celebritám, ktoré majú priam výstavnú postavičku. Dlhé roky poctivo cvičí jogu, zdravo sa stravuje a tak nečudo, že telo by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie ženy. Blondínka však nedbá len na svoj zovňajšok, ale stará sa o svoju dušu a myseľ. Vďaka tomu je so sebou vyrovnaná a sebavedomie z nej len srší na všetky strany. Zrejme aj preto nemá problém zverejňovať na sociálnych sieťach aj pikantnejšie fotky. Veď, rozhodne má čo ukázať. Napriek tomu, že sexi fotkami sa to na jej Instagrame len tak hemží, vždy sú tieto zábery decentné a nikdy neprekračuje pomyselnú hranicu.

​Jemne pôsobí aj snímka, ktorou sa najnovšie pochválila. Odhodila podprsenku a pred objektívom pózuje hore bez. Najintímnejšie miesta jej však zahaľuje oversize džínsová bunda. „Ak by som mala vybrať JEDNU vec, kus oblečenia, ktorý je nesmrteľný, má miesto v šatníku naprieč všetky vekové kategórie, nepodlieha žiadnym trendom a svedčí každému, ženám, mužom, deťom aj dospelým rovnako, bude to džínska. Takže milí zlatí, ak je medzi vami niekto, komu v šatníku stále chýba, je na čase túto chybu napraviť práve teraz. Pôjde o jednu z vašich najlepších jarných investícií,“ napísala Dara k fotke.

https://www.instagram.com/p/BvwfUosggph/

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora
Tagy: Dara Rolins