Harry a Meghan si založili instagramový účet: Fanúšikovia z toho šalejú!

Nový účet britského kráľovského páru na sociálnej sieti Instagram pokoril doterajší svetový rekord v rýchlosti, za akú nazbieral milión sledovateľov. Fanúšikovia sú z tohto počinu nadšení.

Keď sa princ Harry a herečka Meghan Markle v máji zosobášili, verejnosť so zatajeným dychom sledovala každý ich krok a čakala, kedy oznámia, že čakajú prírastok do rodiny. Nuž, a ten deň nastal. Pár mesiacov po ich veľkom dni sa konečne dočkali. Kensingtonský palác oznámil radostnú novinu: „Jej kráľovská výsosť vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu s radosťou oznamujú, že vojvodkyňa zo Sussexu očakáva potomka na jar roku 2019.“ Fanúšikovia sa bábätka nevedia dočkať a zaujímajú sa o všetko, čo sa jedného z najsledovanejších párov sveta týka.

​Megan si tesne pred svadbou s princom Harrym vymazala svoj blog a účet na Instagrame. Teraz však zamilovaný pár potešil fanúšikov, pretože si vytvoril spoločný účet na sociálnej sieti pod názvom @sussexroyal. Po takmer šiestich hodinách ich sledovalo viac ako milión uchádzačov a stali sa držiteľmi rekordu. Porazili tak, popového speváka Kanha Daniela a pápeža Františka. Okrem tejto novinky, Harry a Meghan ohlásili sťahovanie z Londýna na vidiek, kde chcú vychovávať ich prvého potomka.