Zuzana Mauréry radikálne schudla: Pozrite sa, aká je z nej kočka!

Obľúbenú herečku poznáte z divadelných dosiek, ale aj zo seriálov našej televízie. Zuzana kedysi mala pár kilečiek navyše, no teraz je všetko inak. Dodržiava zdravú životosprávu a pravidelne cvičí.

Zuzana Mauréry je skvelá herečka, ktorá každú filmovú či seriálovú úlohu berie zodpovedne a pred kamerami podá úžasný výkon. V seriáli Za sklom 2 hrala cieľavedomú tajomníčku, ktorá sa nebála nikoho a ničoho. To, že vie Zuzana na sebe poriadne zamakať, potvrdila aj teraz. Tmavovláska patrila k herečkám, ktoré majú nejaké to kilečko navyše. Pred pár mesiacmi ale všetkých poriadne šokovala fotografiou na sociálnej sieti, na ktorej pózuje v športovom outfite s dokonalou figúrou. Mauréry sa podarilo schudnúť viac ako desať kíl.

V spoločnosti sa ukázala ešte minulý týždeň, keď sa zúčastnila odovzdávania cien Slnko v sieni, no nechýbala ani na udeľovaní cien ankety OTO, odkiaľ si odniesla sošky v kategórii Herečka. Zuzana všetkých okúzlila skvelou postavičkou, ktorú jej zvýraznili priliehavé čierne šaty. Mauréry úbytok na váhe výrazne ubral na veku a musíme uznať, že jej táto zmena naozaj veľmi pristane. 

Zuzana Mauréry Zdroj: Profimedia