Takto žúrovali naše celebrity: Zoberieme vás do zákulisia hviezdneho OTA!

Obľúbená divácka anketa Osobnosť televíznej obrazovky - OTO už pozná mená svojich víťazov. Diváci hlasovali za svoje obľúbené tváre i formáty, čím rozhodli o tom, kto si z galavečera odniesol prestížne ocenenia.

Osobnosti televíznej obrazovky sa opäť stretli v Slovenskom národnom divadle, aby získali sošku za ich vytrvalú a dobrú prácu. Už tradične sa aj tento rok konal 19. ročník odovzdávania ocenení v ankete OTO. V nominácií sa objavili aj naši JOJkári, ktorých môžete vidieť na našej televíznej stanici. Vďaka vašim hlasom, ktoré ste posielali, si viacerí z nich odniesli sošku z tohto galavečera domov.

Televízia JOJ bodovala v piatich kategóriách. Najlepším zábavným programom sa stalo Inkognito. ,,Nie je to iba moja soška, je to všetkých, čo robia Inkognito. Diváci posielali hlasy a toto je výsledok. Ďakujeme,“ raduje sa Voštinár. Jojkárska najväčšia tvár Michal Hudák, ktorého hlas môžete dennodenne počuť v našej televízií a vidieť ho hlavne v relácií Inkognito, získal ocenenie Zabávač a tiež sošku Absolutný OTO. Cenu týždenníka Plus 7 dní obdržal seriál Za sklom a diváci sa môžu tešiť na tretiu sériu, ktorú už čoskoro začneme nakrúcať. ,,Som rád, že JOJka je odvážna televízia a nakrútila kvalitný seriál o situácii na Slovensku,“ prezradil Ján Koleník. Prekvapením aj pre samotnú víťazku bola kategória Herečka roka, ktorú vyhrala Zuzana Mauréry zo seriálu Za sklom. Do Siene slávy bol tento rok uvedený režisér Juraj Jakubisko, ktorý aktuálne pre našu televíziu dotočil Perinbabu 2.

Všetkým víťazom gratulujeme a sľubujeme našim divákom, že aj tento rok sa môžu tešiť na nové projekty, seriály a televízne šou!