Pohľad pre bohov: Polonahá Dara Rolins ako najsexi veľkonočný zajačik!

Charizmatická blondínka oslávila Veľkú noc po svojom. Obliekala sa do obtiahnutého kostýmčeka a na tvár si dala latexovú masku s uškami. Fanúšikovia z jej netradičného outfitu nevedia spustiť oči.

Speváčka Dara Rolins patrí k tým známym osobnostiam, ktoré sú priam typické svojím ikonickým imidžom. Dlhé blond vlasy, jemný mejkap a nesmierne štýlové outfity. Okrem speváckeho talentu ohuruje desiatky rokov aj svojím oslnivým vzhľadom a sexi postavou. Preto právom patrí medzi najostrieľanejšie a najatraktívnejšie slovenské divy vôbec. Za všetkým sa skrýva neustála práca nielen na profesionálnej úrovni, ale aj na zovňajšku. Pre Daru je svedomitá, denno-denná starostlivosť o svoj výzor úplnou samozrejmosťou a možno práve preto na štyridsaťšesť rokov vôbec nevyzerá.

​Speváčka počas veľkonočných sviatkov poriadne šokovala pikantnou fotografiou, ktorú zverejnila na Instagrame. Dara sa prezliekla za sexi zajačika a na tvár si dala latexovú masku s uškami. Pod fotografiou sa okamžite hromadili pozitívne komentáre a slovenská speváčka sa stala najzvodnejším zajačikom Veľkej noci.

View this post on Instagram

Dúfam, že sa sviatky vydarili a že je aj váš Veľkonočný pondelok zábavný:) ????? #yourEasterBunny

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

Tagy: Dara Rolins