Rytmus a Jasmina budú čoskoro manželia: Poznáme miesto, kde si povedia svoje ÁNO!

Dvojica prekypuje šťastím, o ktoré sa delí aj so svojimi fanúšikmi. Pár netvoria síce dlho, ale vhupli doň naplno. Čoskoro z dvoch budú traja a všetci sa nevedia dočkať ich vysnívanej svadby.

​Písal sa koniec mája, keď Rytmus a Jasmina Alagič po dlhom zatĺkaní konečne na verejnosti priznali, že tvoria zaľúbený pár. Na ich profiloch na Instagrame sa to odvtedy len tak hemžilo láskyplnými fotkami a každý jeden záber kričal do sveta, že títo dvaja sa proste našli.

​Ani sme dlho nečakali a prišlo to. Rytmus požiadal Jasminu o ruku v jej rodnej krajine. Ešte tesne pred Vianocami oznámili, že sa čoskoro stanú rodičmi a Jasmina privedie na svet chlapčeka. Doteraz však bolo veľkou záhadou, kde sa uskutoční svadba a či ju zaľúbenci stihnú ešte pred pôrodom. „Musím sa priznať, že ešte donedávna sme to ani sami nevedeli. Nič nás až tak neočarilo. Až úplná náhoda nás zaviedla na úžasné miesto, ktoré sa ešte len dokončuje a my sme z neho doslova odpadli,“ vyjadrila sa Jasmina. Dvojica svoje vysnívané miesto pre svadbu predsa len našla a je ním renesančný zámok v Pezinku. „Ide o zámok zrekonštruovaný s obrovským citom, dušou a kreativitou. Jeho majitelia majú srdce na správnom mieste a ľudia, ktorí tam pracujú, majú také nadšenie, že sme si s Paťom povedali (skôr zakričali) tu bude naša svadba,“ priznala budúca nevesta. 

View this post on Instagram

Kdekoľvek sa v poslednej dobe pohnem, dostávam tú istú otázku. Kde budete mať svadbu? Vlastne niekedy sa ma ani nepýtaj len mi to oznamujú pretože "počuli" ?‍♀️Sme malá krajina, v ktorej sa fámy šíria rýchlo a už som sa dozvedela, že budeme mať svadbu na aspoň desiatich miestach, dokonca sme ju vraj už dávno mali. Musim sa priznať, že ešte donedávna sme to ani sami nevedeli. Nič nás až tak neočarilo. Až úplná náhoda nás zaviedla na úžasné miesto, ktoré sa ešte len dokončuje a my sme z neho doslova odpadli. Ide o zámok rekonštruovaný s obrovským citom, dušou a kreativitou(toto slovo ledva píšem vysloviť by som ho nevedela) . Jeho majitelia majú srdce na správnom mieste a ľudia, ktorí tam pracujú majú také nadšenie, že sme si s Paťom povedali (skôr zakričali) TU BUDE NAŠA SVADBA. Našich priaznivcov, teda vás našich "fanúšikov" (za toto slovo sa nenávidím ale zevraj sa to používa a neznamená to nič zlé) si vážime a chceli sme, aby ste to počuli od nás (samozrejme je to určené pre tých ktorých to zaujíma) a aby bolo jasné, ako to bude a zastavíme všetky "zaručené" info. Svadbu si chceme užiť v súkromí, len s našimi najbližšími, takže verim, že nam prepáčite, že tento oznam nieje rovno aj pozvánkou ??. A uz vás naťahujem dosť... SVADBA BUDE V @SIMAKZAMOKPEZINOK❤️❤️❤️

A post shared by Jasmina Alagič (@jasmina_alagic) on