Pikantné retro FOTO: Extravagantná Silvia Kucherenko ešte ako šťavnatá dvadsiatka!

Silvia Kucherenko nedávno siahla do svojho archívu a na svetlo sveta vytiahla svoju modelkovskú fotografiu spred 17 rokov. Musíme uznať, že pohľad na ňu rozhodne stojí za to.

Silvia Kucherenko patrí medzi najvýraznejšie a zároveň aj medzi najkontroverznejšie osoby v slovenskom šoubiznise. Dlhé vlasy, vyzývavý dekolt, plné pery a luxusný život spôsobili, že je rozhodne neprehliadnuteľná. Kým niektorí sa pri pohľade na ňu tak trošku chytajú za hlavu, iní ju maximálne „žerú“ a neujde im ani jeden jediný príspevok na jej Instagrame. Modelka pred pár mesiacmi šokovala fanúšikov správou, že sa po desiatich rokoch rozvádza. Jej manžel Sergej Kucherenko je ukrajinský podnikateľ, ktorého v roku 2015 zatkla polícia a následne obvinila zo závažného zločinu. Kedysi ako šéf firmy podpísal nevýhodnú zmluvu a podniku spôsobil obrovskú finančnú škodu. Momentálne stále sedí za mrežami. Silvia nedávno potešila svojich fanúšikov svojou pikantnou fotografiou z mladosti spred 17 rokov. Vtedy ešte bez výraznejších úprav na tvári pózovala sporo odetá pre istý časopis. Už ako dvadsiatnička mala Silvia dokonalú postavičku ako lusk. No treba uznať, že ani 17 rokov jej rozhodne neublížilo. 

Silvia Kucherenko ako 20-ročná modelka Silvia Kucherenko ako 20-ročná modelka Zdroj: instagram @official_silviakucherenko