Jasmina v krásnych svadobných šatách: Dokonalú nevestu z nej spraví táto módna návrhárka!

​Ani sme dlho nečakali a prišlo to. Rytmus najprv požiadal Jasminu o ruku, tesne pred Vianocami zase oznámili, že sa čoskoro stanú rodičmi a teraz plánujú svadbu. Všetko má rýchly spád a dvojica sa už nevie dočkať svojho veľkého dňa.

Rytmus a Jasmina prekypujú šťastím, o ktoré sa delia aj so svojimi fanúšikmi. Pár netvoria síce dlho, ale vhupli doň naplno. V krátkom čase požiadal raper sympatickú plavovlásku o ruku a už v decembri zamilovaný pár oznámil, že z dvoch budú čoskoro traja. Pre všetkých je však veľkou záhadou či snúbenci stihnú svadbu ešte pred pôrodom.

​Jasmina s Rytmusom nedávno oznámili, že si svoje ÁNO povedia v renesančnom zámku v Pezinku a dlho sme ani nemuseli čakať a nevesta už pózovala v svadobných šatách. Módná návrhárka Jana Pištejová sa stará o outfity mnohých známych tvárí a teraz na Instagrame zverejnila fotografiu, kde upravuje Jasmine čipkované šaty. ,,Veľmi sa teším na tvorbu najdôležitejších šiat v živote pre túto jedinečnú princeznú, Jasmina Alagič bude prekrásnou nevestou," zdôverila sa návrhárka. Ak sú tieto šaty tými svadobnými, Jasmina nestavila na bielu farbu, ale na zlatú, ktorá dokonale podčiarkuje luxus a vznešenosť.