Dara Rolins išla s kožou na trh: Pred objektívom pózovala úplne NAHÁ!

Charizmatická blondínka patrí k celebritám, ktoré majú priam výstavnú postavičku. Dlhé roky poctivo cvičí jogu, zdravo sa stravuje a tak nečudo, že sa za svoje telo nehanbí a no sociálnej sieť uverejnila poriadne zvodnú fotografiu.

​Dalo by sa povedať, že o česko-slovenskej speváckej legende Dare Rolins vieme úplne všetko. Okrem speváckeho talentu ohuruje desiatky rokov aj svojím oslnivým vzhľadom a sexi postavou. Preto právom patrí medzi najostrieľanejšie a najatraktívnejšie slovenské divy vôbec. Za všetkým sa skrýva neustála práca nielen na profesionálnej úrovni, ale aj na zovňajšku. Pre Daru je svedomitá, denno-denná starostlivosť o svoj výzor úplnou samozrejmosťou a možno práve preto na štyridsaťšesť rokov vôbec nevyzerá.

​Speváčka momentálne svojich fanúšikov poriadne šokovala pikantnou fotografiou, ktorú zverejnila na Instagrame. Dara odhodila šaty a pred objektívom pózuje úplne nahá. ,,Niektoré ženy tvrdia, že najkrajší pocit je obliecť sa do parfému. Môžem potvrdiť a nebála by som sa k nemu pridať ešte pár šperkov. Zaslúžime si každý jeden pocit šťastia, ktorý spôsobujú všetky tie malé, veľké radosti," napísala speváčka pod fotografiu. Dara je naozaj krásna žena a na jej tele nenájdete ani jednu chybičku krásy.