Adelka Heftyová predstavila svoju dokonalú parťáčku: Toto je jej rozkošný domáci miláčik!

V relácii Miláčikovo nám predstaviteľka Anežky zo seriálu Prázdniny, herečka Adelka Heftyová, predstaví svojho milovaného domáceho miláčika menom Lotta. Ide o zaujímavé plemeno psa s názvom Lagotto Romagnolo alebo taliansky vodný pes.

V najnovšom Miláčikove sa dozvieme viac aj o živote jednej detských hereckých hviezd, ktorú môžete poznať zo seriálu Prázdniny. Reč je o Adelke Heftyovej, ktorá sa so sestrou Terezkou stará o psíka menom Lotta. Ide o zaujímavé plemeno stredne veľkého psíka s názvom Lagotto Romagnolo, čiže taliansky vodný pes. Názov nie je náhodný, ale keďže tieto psíky majú plávacie blany a milujú vodu. Plemeno bolo vycvičené na vyhľadávanie hľuzoviek skrytých v pôde. A keďže bol u nich potlačený pôvodný inštinkt duriť zver, túto aktivitu dokážu vykonávať maximálne sústredene. Prispieva tomu aj skvelý čuch. Výchova tohto plemena však musí byť dôsledná. Na druhej strane sa Lagotto Romagnolo odmení deťom i ostatným psíkom svojím priateľským správaním.

Najväčší miláčik Adelky Heftyovej - Jej psík Lotta Najväčší miláčik Adelky Heftyovej - Jej psík Lotta Zdroj: TV JOJ

​Ako nám potvrdila aj samotná Adelka, jej Lota miluje vodu a preto sa aj na prázdniny a výlety vyberú vždy tam, kde sú rieky či jazerá. Ich domáci miláčik tam okamžite skočí, zvlášť, keď je vonku teplo. Dievčatá majú tohto psíka už dva a pol roka. Lotu si zobrali, keď mala ešte 6 týždňov. Prezradili nám aj to, že Lota najviac počúva ocina, mamina sa zas o ňu stará, keď je chorá, Terezku poslúcha, keď ju trénuje a Adelku zas miluje na hranie. Okrem toho nám tiež prezradili, že ich psík má srsť, ktorá je podobná ľudským vlasom, a práve preto ju treba strihať približne každých 8 týždňov. Viac sa dozviete vo videu HORE a v sobotu v Miláčikove. 

Sledujte reláciu Miláčikovo v sobotu o 11:20 na JOJke!