RETRO! Zuzana Belohorcová ako nevesta: To naozaj takto vyzerala na vlastnej svadbe?!

Charizmatická blondínka už niekoľko rokov žije na Floride a užíva si rodinný život. S manželom Vlastom vychovávajú dve rozkošné deti a na Slovensko sa pravidelne vracajú len na pár dní.

Sexi blondínka Zuzana Belohorcová sa pred rokmi preslávila najmä tým, že moderovala pikantnú reláciu pre dospelých. V tých časoch nebolo nič čudné na tom, že ako tvár takého projektu pózovala pre rôzne pánske časopisy tak, ako ju pán Boh stvoril. Nuž, a preto niet divu, že nemala núdzu o nápadníkov. Tieto časy sú však dávno preč a Belohorcová žije pokojným rodinným životom so svojím partnerom Vlastom a dvomi deťmi na slnečnej Floride v americkom Miami. Žiadna domáca panička pri sporáku však nie je. Zuzana sa o seba stará, dbá na svoju postavu, žije spoločenským životom a vie byť aj poriadna dračica, preto všetkých fanúšikov šokovala fotografia, ktorú nedávno pridala na Instagram.

​Napriek tomu, že Belohorcová rada dráždi a oblieka sa vyzývavo, ako nevesta pred niekoľkými rokmi zvolila jednoduché biele šaty bez výstrihu. Človek by od nej očakával jedinečnú róbu, z ktorej všetkým padne sánka, no Zuzana zvolila klasiku.